27 / 04 / 2024

Halk GYO ve Haldız İnşaat'tan Sakarya’ya 3,5 milyar TL’lik yatırım!

Halk GYO ve Haldız İnşaat'tan Sakarya’ya 3,5 milyar TL’lik yatırım!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Haldız İnşaat, Sakarya Adapazarı'nda 3,5 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. İstanbullulardan yoğun talep gören projenin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 



Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Haldız İnşaat iş birliği ile hayata geçirilen ve Sakarya’nın en büyük konut projesi olma özelliğine sahip Paye Sakarya yükselmeye başladı. 3,5 milyar TL'lik yatırım bedeliyle dikkat çeken ve yaklaşık 60 dönümlük arsa üzerine 119 bin 345 metrekare inşaat alanına sahip Paye Sakarya projesi 23 blokta 426 konuttan meydana geliyor. 

Paye Sakarya'da büyüklükleri 115 ile 288 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olmak üzere 3 farklı konut tipi yer alıyor. Paye Sakarya'da konut fiyatları 5 milyon TL'den başlangıç gösterirken, projenin metrekare fiyatı da 30 bin TL

2025 YILI SONUNDA TESLİM

Yeni Şafak'tan Mehmet Ali Parto imzalı habere göre ön talepte yüzde 25'e ulaşılan projenin inşaatının yüzde 20'si de tamamlandı. Paye Sakarya projesi kapsamındaki konutların teslimlerinin 2025 yılının sonunda gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Halk GYO ve Haldız İnşaat tan Sakarya’ya 3,5 milyar TL’lik yatırım!

Paye Sakarya projesi ile ilgili olarak önemli bilgiler veren Halk GYO Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Bekin, şöyle konuştu: “14 senedir ana hissedarımız Halkbank’tan almış olduğumuz güvenle, inşa edildikleri şehirlerin dokusuna uygun, müşteri beklenti ve memnuniyetini ön planda tutan çevreye duyarlı girişimlere ortak olarak gayrimenkul sektöründe öncü projeler hayata geçirdik. Bu projelerimizi yalnızca İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa gibi metropol kentlerde değil aynı zamanda  Antalya, Eskişehir, Kocaeli, Sakarya ve Erzurum gibi önemli Anadolu kentlerinde de gerçekleştirdik.”

LEED SERTİFİKALI PROJE

Halk GYO Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Bekin açıklamasında ayrıca Leed sertifikalı öncü projeleri inşa ederek, ‘Türkiye’nin Yeşil Kalkınma Devrimi’ doğrultusunda çevreye, enerji verimliliğine ve sürdürülebilirliğe olan duyarlılıklarını ortaya koyduklarını dile getirdi. Şehir merkezine 3 dakika gibi bir mesafede bulunan Paye Sakarya; Adapazarı Belediyesi’ne 3 kilometre, alışveriş merkezlerine 4 kilometre, Sakarya Stadyumu’na 300 metre, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ise 5 kilometre mesafede yer alıyor. 

Halk GYO Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Bekin ayrıca açıklamasında Sakarya’nın konumu ve İstanbul’a yakınlığı sebebiyle Paye Sakarya'ya hem bölgeden hem de İstanbul'dan yoğun bir talep olduğunu da kaydetti.


SAKARYA'NIN EN BÜYÜĞÜ

Haldız İnşaat Genel Müdürü Selim Kardil de yaptığı açıklamada Paye Sakarya projesinin modern ve yatay mimarisi, geniş teras ve peyzaj alanları, sosyal donatılar ve farklı konseptteki ticari üniteleriyle Sakarya’da hayata geçirilen en büyük projelerden biri olduğunu dile getirdi.

Selim Kardil açıklamasında “3.5 milyar Türk Lirası yatırımla Adapazarı’nda hayata geçirmiş olduğumuz projemiz, bölgenin iklimine uygun oluşturulan peyzaj alanları, geniş bahçeleri, trafiğe kapalı yürüyüş yolları ve yansıma havuzlarıyla bölgenin en iyi konsept yaşam projesi şeklinde dizayn edildi. Paye Sakarya'da ayrıca günlük ihtiyaçların karşılanabileceği 34 adet cadde mağazasına da yer verdik” dedi.

 

Çeşme'de hazine arazisine kaçak inşaat yapıldı!

Bir ve birden çok evi olanlar dikkat! Değerli konut vergisinde geri sayım başladı: Kimler muaf? 

Ev sahipleri ve kiracıları yakından ilgilendiriyor! Kira sözleşmelerinde 'tahkim' şartına dikkat!


Geri Dön