28 / 04 / 2024

Halkalı Ege Yakası adres!

Halkalı Ege Yakası adres!

Firma: Eviya Gayrimenkul

Proje: Ege Yakası

"İstanbul' da bir Ege Yakası kuruluyor" sloganıyla satışlarına devam edilen Halkalı Ege Yakası adres bilgileri şu şekilde: Atakent mahallesi 4 nolu cad. Halkalı/Küçükçekmece -İstanbul...



Toplam 531 adet konuttan meydana gelen Halkalı  Ege Yakası  adres bilgilerinden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. Projede yer alan daireler stüdyo, 1+1, 2+1, 2+1 dubleks, 2,5+1 dubleks, 3+1, 4+1 ve 4,5+1 dubleks olarak dizayn edildi.


Sosyal imkanları arasında; kafeler, meyve bahçeleri, mini bağlar, hayvanat bahçesi, mini arbatarum, 20 - 25 metrekarelik bahçeler, doğal gölet,  gül bahçeleri, yaz kış kullanılan panoramik havuz, organik ürünlerin satıldığı ticaret alanı bulunan Halkalı Ege Yakası,  Eviya Gayrimenkul  imzasıyla yükseliyor. 


Dairelerin satışlarına devam edilen Halkalı Ege Yakası adres bilgileri kapsamında projenin İstanbul Avrupa yakası Halkalı bölgesinde yaşama geçirildiğini söylemek mümkün. Projede yer alan daireler yüzde 10 indirimli olarak 488 bin 418 TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. 


Halkalı Ege Yakası adres!


Peşinatsız konut sahibi olunan Eviya Ege Yakası'nda yer alan ödeme planına göre 48 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkanı sunuluyor. Projede lansmana özel yüzde 10 indirim de uygulanıyor.


Ege Yakası teslim tarihi 2016 yılı Nisan ayı içerisinde olması öngörülüyor. Konutların 48 metrekare ile 250 metrekare arasında alanlara sahip olduğu projede yer alan dairelere lansman fiyatlarından sahip olmak için son gün 15 Haziran olarak belirlendi. 


Halkalı Ege Yakası adres: Atakent mahallesi 4 nolu cad. Halkalı/Küçükçekmece -İstanbul


Ege Yakası nerede?


Halkalı Ege Yakası adres!


Ege Yakası Evleri iletişim:

Telefon: 0212 310 13 50

Web: www.egeyakasi.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön