27 / 04 / 2024

Halkalı-Sirkeci Banliyö Hattı'nın deneme sürüşünde kaza!

Halkalı-Sirkeci Banliyö Hattı'nın deneme sürüşünde kaza!

İstanbul Florya’da, Halkalı - Sirkeci Banliyö hattında deneme seferi yapan Marmaray treni ile demiryolu yenileme aracı çarpıştı. Kaza sonucunda yaralıların olduğu öğrenildi.



İstanbul Florya’da, Halkalı - Sirkeci Banliyö hattında deneme sürüşü sırasında  Marmaray  treni ile demiryolu yenileme aracı çarpıştı. 

Halkalı-Sirkeci Banliyö Hattı nın deneme sürüşünde kaza!

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, kaza sonucunda ilk belirlemelere göre iki kişinin yaralandığı öğrenildi.

Halkalı-Sirkeci Banliyö Hattı nın deneme sürüşünde kaza!

Halkalı-Sirkeci Banliyö hattı üzerinde deneme sürüşü yapan demir yolu aracı ile elektrik hattını döşeyen araç, Florya mevkisinde kaza yaptı. 

Halkalı-Sirkeci Banliyö Hattı nın deneme sürüşünde kaza!

Kazada, trende sıkışan iki kişi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Yapımı devam eden Halkalı-Sirkeci Banliyö hattının Florya mevkisinde iki iş aracı kaza yaptı. Olay sonucunda araçtan atlayan 2 işçi yaralandı.  

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, saat 09.30 sularında meydana gelen kazaya ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, demir yolu trafiğine kapalı, Kazlıçeşme-Halkalı şantiyesi demir yolu güzergahının Florya-Akvaryum kesiminde bir UNİMOG iş makinesi ile bir katener aracın, çalışma ve malzeme taşımak üzere hatta girdiği aktarıldı.

Açıklamada, "Söz konusu iki iş makinesi birbiriyle çarpışmış ve olay sonucunda araçtan atlama sonucu iki işçi yaralanmıştır." ifadeleri yer aldı.

Kazaya karışan araçlardan biri, ekiplerin çalışmasıyla olay yerinden çekildi. Diğer aracın kaldırılmasında çalışmalar devam ediyor. CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker de olay yerine gelip yetkililerden bilgi aldı.


Geri Dön