05 / 05 / 2024

Halkalı ve Güneşli'de konut projelerinin değeri artıyor!

Halkalı ve Güneşli'de konut projelerinin değeri artıyor!

Toplu konut projeleri ile anılan Halkalı ve sanayi yapılarının yoğun olduğu Güneşli, ulaşım aksları ile havaalanına yakınlığını avantaja çevirdi...  



Toplu konut projeleri ile anılan Halkalı ve sanayi yapılarının yoğun olduğu Güneşli, ulaşım aksları ile havaalanına yakınlığını avantaja çevirdi. Her iki bölge de nitelikli konut, ofis ve otel yatırımlarıyla değerini her geçen gün artırıyor.

Halkalı ve Güneşli, ulaşım aksları ile havaalanına yakınlığını avantaja çevirdi. Her iki bölge de nitelikli konut, ofis ve otel yatırımlarıyla adeta uçuyor. Bölgede ortaya çıkan konaklamaihtiyacı ulusal ve uluslararası otel yatırımcıları ile işletmecilerinin de yüzünü Basın Ekspres hattına çevirdi. Bölgede yakın zamana kadar iki olan 5 yıldızlı otel sayısının orta vadede hızla artacağı öngörülüyor.
Bir dönem  TOKİ  ve Emlak GYO'nun hayata geçirdiği toplu konut projeleriyle gündeme gelen Halkalı bölgesi, gerek TOKİ'nin hsılat paylaşımı projeleri gerekse özel sektör yatırımlarıyla nitelikli konut projelerinin adresi oldu. Diğer yandan havaalanına yakınlığı ile öne çıkan Güneşli bölgesi de ofis ve konut yatırımlarının adresi oldu.

Halkalı altyapı olanaklarının da hızla gelişmesiyle birçok sosyal nitelikli konut projesine ev sahipliği yapıyor. Adeta bir banliyö'ye dönüşen Halkalı'da yeni konut yatırımlarının da devam edeceği öngörülüyor.

Güneşli de hızla kabuk değiştiriyor. Özellikle sanayi alanlarının taşınmasıyla geliştirilen büyük metrekareli arsalar konut, ofis ve otel yatırımlarına ev sahipliği yapıyor. Güneşli bölgesinin orta vadede İstanbul'un alternatif ticaret merkezlerinden biri olacağı öngörülüyor.
Emlak Pazarı


Geri Dön