Kent Haberleri

Halkbank açıkladı. 2 Temmuz'a kadar bunu yapan kazanacak

Halkbank'tan bayram hakkında flaş bir açıklama geldi. Halkbank bayram harçlığı verecek. Almak isteyenlerin 2 Temmuz'a kadar yapması gereken bir şey var. Akbank'tan sonra Halkbank'tan da bayram hakkında önemli bir açıklama geldi

Bayramın gelmesiyle birlikte bankalar da bayramla ilgili kampanyalarını teker teker açıklamaya devam ediyor. Akbank'tan sonra Halkbank'tan da bayram hakkında önemli bir açıklama geldi. 

Halkbank, müşterileri için adeta bayram harçlığı veriyor. Banka müşterilerine ödeme yapacak. Bu ödemeler, şartları yerine getiren bütün Halkbanklılar için geçerli olacak. Halkbank adeta müşterilerine bayram harçlığı dağıtacak. Müşterilere tanınacak olan Paraf Paralar ile kişiler dilediklerince harcama yapabilecekler.

2 Temmuz 2023 tarihine kadar geçerli olacak bu kampanyaya katılım oldukça kolay. Hali hazırda Halkbank müşterileri bu kampanyaya bir SMS ile bile katılabilecekler. Kampanyaya katılmak isteyen Halkbank müşterileri, 3404’e mesaj atarak hızlıca kampanyaya katılım gösterebilirler. SMS atarken “ KAMPANYA” yazmak gerekiyor.

Bununla birlikte, bayram harçlığı verilecek gibi olan bu kampanyaya Paraf Mobil üzerinden de katılmak mümkün olacak. Paraf Mobil’e giriş yapıp ardından Hemen Katıl’a tıklayarak kampanyaya katılım talebi gönderilebilir.

Bu işlemleri yaparken kişinin bankaya kayıtlı olan telefonunu kullanması gerekmektedir. Aksi takdirde kampanyaya katılım talebi onaylanmayabilir. Kendi telefonu üzerinden kampanyaya katılmış olan müşteriler, kampanyaya katılımları gerçekleştikten sonra geri bildirimle bilgilendirilecekler.

Kampanyaya katılım için atılacak olan SMS’lerden de ücret alınmayacak. Bununla birlikte SMS atımlarının yurt içinden yapılması gerekiyor. Kişi kampanyaya hangi kartı ile katılım gösterirse göstersin, diğer kartları da kampanyaya dahil edilmiş gibi görülür. Ancak. Kampanyadan gelen ödül paralar ise direkt başvurulan karta yansıtılmaktadır.

KAMPANYA DETAYLARI

Halkbank müşterilerini oldukça memnun edecek yeni bir kampanya düzenlemekte. Bu kampanyada kişiler, 200 TL’ye kadar Paraf Para kazanabilmektedirler. Kampanya başvurularını yapanlar, kampanyaya katılım yaptıktan sonraki harcamaları ile bu Paraf Paraları kazanabilmekteler.

İster market harcamaları, ister restoran isterse giyim sektöründeki harcamalar bu kampanyaya dahil olabilmektedir. Bu sektörde yapılan ilk 400 TL’lik harcamadan sonra yapılan bütün 400 TL ve üzeri harcamalarda kişi 25 TL kazanabilmektedir. Bu şekilde toplamda 200 TL’lik Paraf Para kazanma hakkı bulunmaktadır.