Kent Haberleri

Halkbank dev kampanya! 31 Ağustos 2023'E kadar süreniz var, dikkat hakkınız yanmasın!

​​​​​​​Halkbank'tan dev kampanya! Araç kiralama sektöründe özel fırsatlar sunan Halkbank, müşterilerine 500 TL ile 50.000 TL arasındaki peşin araç kiralama harcamalarını ücretsiz 5 taksite bölmeyi vaat ediyor. 1 Haziran – 31 Ağustos 2023 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya ile 500 TL ile 50

Halkbank, araç kiralama sektörüne özel yeni bir kampanya başlattı. 1 Haziran – 31 Ağustos 2023 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya ile 500 TL ile 50.000 TL arasındaki peşin araç kiralama harcamaları ücretsiz 5 taksite bölünecek.

Halkbank tarafından düzenlenen kampanya, 1 Haziran 2023 tarihinde başladı ve 31 Ağustos 2023 tarihine kadar devam edecek. Bu süre zarfında yapılacak olan peşin araç kiralama harcamaları, 5 taksitte ödenebilecek.

KATILIM ŞARTLARI!

Kampanyadan faydalanmak isteyen müşterilerin öncelikle Paraf Mobil uygulamasını kullanmaları gerekiyor. Alışveriş yapmadan önce Paraf Mobil'den "HEMEN KATIL" butonuna tıklamak veya "ARAÇ" yazıp 3404 numarasına kısa mesaj göndermek gerekmektedir. KKTC için ise 3444 numarasına kısa mesaj göndermek gerekmektedir.

KAMPANYA DETAYLARI!

Bu özel kampanya yalnızca peşin yapılan araç kiralama harcamalarını kapsamaktadır. Kampanya dahilinde, müşteriler 500 TL ile 50.000 TL arasındaki araç kiralama harcamalarını, ücretsiz olarak 5 taksitte ödeyebilecekler.

SORUMLULUK!

Harcama yapılan iş yerinin sektör bilgisinin doğruluğu tamamen iş yerinin sorumluluğundadır. Kampanya katılımı, müşterinin kısa mesajı gönderdikten sonra Halkbank sistemi tarafından kaydedildiği ve müşteriye onay bilgisinin verildiği an itibarıyla sağlanmış olur.

DAHİL OLMAYANLAR!

Paraf ve Parafly kart sahipleri bu kampanyadan faydalanabilirken, Parafree, Business kartlar, ticari kartlar ve Halkcardlar ile ParafPara kullanarak yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir. Ayrıca, iptal ve iade işlemleri de kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

DEĞİŞİKLİK VE DURDURMA HAKKI!

Türkiye Halk Bankası A.Ş., kampanya koşullarında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar. Kampanya detaylarına ilişkin güncel bilgiler, Halkbank'ın resmi internet sitesi veya müşteri hizmetleri kanalları aracılığıyla takip edilebilir.

Bu özel kampanya ile araç kiralamak isteyen müşteriler, peşin harcamalarını daha kolay bir şekilde yönetebilecekler. Halkbank'ın sağladığı 5 taksit imkanı, hem müşterilere ödeme kolaylığı sağlayacak hem de araç kiralama sektörüne olan talebi artıracaktır.

TBMM, memur maaşlarına ve emekli aylıklarına zam kanununu kabul etti!
İş Bankası'ndan son dakika kampanyası! Son 17 gün!
IMF küresel ekonomi için 'karışık bir tablo' çiziyor!
Bankalar emekli promosyon yarışında birbirine girdi, o banka zirveye fırladı!