Kent Haberleri

Halkbank, girişimcilere destek oluyor: ''Cesur Girişimci Kredisi'' ile iş kurma fırsatı!

Bankalar, kredi imkanlarını ardı ardına duyurmaya devam ediyor. Halkbank, Ziraat Bankası'ndan sonra önemli bir konuda müjde verdi. Kamu bankaları, müşterilerine yönelik kampanya duyurularını sürdürmeye devam ediyor

Ziraat Bankası, müşterilerine yönelik Mayıs ayı müjdesini duyurdu. Kamu bankaları, müşterilerine yönelik kampanya duyurularını sürdürmeye devam ediyor. Son olarak Halkbank, müşterilerine yönelik bir müjde paylaştı.

Halkbank, "Cesur Girişimci Kredisi" adı altında bir kredi programı başlattı. Bu programa başvurabilecek olanlar, en az 2 yıl deneyime sahip oldukları iş kolunda kendi iş yerini açmak isteyen veya daha önceden iş yerini açmış, 45 yaşını geçmemiş girişimcilerdir. Başvuruda bulunan kişilerin üniversitelerin yüksekokul veya fakültelerinden mezun olmaları gerekmektedir. "Cesur Girişimci Kredisi", girişimcilerin işletmelerinin kuruluş aşamasındaki tüm masraflarını karşılamak amacıyla tasarlanmıştır. Kredi miktarı 150.000 TL'ye kadar çıkabilir ve geri ödeme süresi maksimum 48 aydır.

Halkbank, "Cesur Girişimci Kredisi" ile ilgili duyurusunda, en az 2 yıl deneyimi olan ve kendi iş yerini açmak isteyen ya da daha önce iş yerini açmış, 45 yaşını aşmamış girişimcilerin bu krediden faydalanabileceğini belirtti. Krediyi alabilmek için başvuru yapan kişilerin üniversitelerin yüksekokul veya fakültelerinden mezun olması gerekmektedir. "Cesur Girişimci Kredisi", girişimcilerin işletmelerinin kuruluş aşamasındaki tüm masraflarını karşılamak amacıyla özel olarak tasarlanmıştır. Kredi miktarı maksimum 150.000 TL'ye kadar çıkabilir ve geri ödeme süresi 48 aya kadar uzatılabilmektedir.