Ekonomi

Halkbank kadın girişimciler için destek veriyor! Bakın faizsiz kredinin tutarı ne kadar? 

Müjdeli haber Halkbank tarafından kadın vatandaşlara duyuruldu. Faizsiz kredi sayesinde girişimci kadın vatandaşlar sıfır faizli destek paketinden faydalanabilecek. Başvuru için gerekli detaylar haberimizde... Bu sefer müjdeli haber Halkbank'tan geldi

Girişimci kadınlara özel paketler duyulmaya devam ediliyor. Bu sefer müjdeli haber Halkbank'tan geldi. Faizsiz kredi ile kendi iş yerini kurmak isteyen girişimci kadınlara büyük bir fırsat sunuluyor. 

 

Girişimci kadınlara destek 

Son zamanlarda özellikle kadın girişimcilere yönelik kampanyalarda bir artış söz konusu. Kadın girişimcilere destek veren bankalar arasında yerini alan Halkbank, KOSGEB kadın girişimci paketiyle birlikte detayları paylaştı. Devlet bankalarınca paylaşılan bilgiler eşliğinde girişimci kadınlara destek için yeni bir kampanya daha duyuruldu. 

Duyuru, Halkbank'ın resmi web sitesi üzerinden gerçekleşti. Destek paketiyle birlikte kadın girişimcilere sıfır faizli kredi ödemesi yapılacağı duyuruldu. Belirlenen şartlar paylaşıldı. Başvurusu onaylanan kadın girişimciler 300.000 liraya varan faizsiz girişimci kredisinden faydalanabilecek. 

 

 

Nasıl faizsiz krediye başvurulur 

Sıfır faizli kadın girişimci kampanyası Halkbank tarafından duyuruldu. Kampanyadan faydalanmak isteyenler bazı şartları karşılamak zorunda. Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini tamamlayan, 35 yaşını geçmemiş girişimci kadınlar bu krediden faydalanabilecek. Azami kredi limiti ise 300.000 TL olacak. 

Başvuru yapan kişilerin en az bir yıl ustalık belgesine sahip olması gerekecek. Ayrıca ilgili meslek grubunda son bir yıl içinde işletme açan girişimciler maksimum 500.000 TL kredi alabilecek. 

Son zamanlarda unutulmaya yüz tutmuş mesleklerle uğraşan kişilere ve Esnaf Vergi Muafiyeti Belgesine sahip olanlara verilen kredi miktarı 500.000 TL olacak.  

KOSGEB tarafından verilecek faizsiz kredi için başvuru şartları açıklandı. Gerekli bankaya sunulan onaylı proje ile birlikte kredi başvurusunda bulunulabilecek. Kredi başvuru tarihinden itibaren 35 yaşını geçmeyen kişiler bu imkandan faydalanabilecek. Şartları karşılayan bireyler Halkbank’a müracaat ederek başvurularını yapabilecek. Kredi başvurusu onaylanan kadın girişimcilere 300.000 TL faizsiz kredi ödemesi yapılacak. 

Kadın girişimcileri desteklemek amacıyla yapılan kampanyalar son hız devam ederken Halkbank'ın KOSGEB ile gerçekleştirdiği bu kampanya sayesinde kendi işlerini kurmak isteyen kadınlar kolaylıkla kredi sahibi olabilecek. 

Halkbank nakit ihtiyacı olanlara müjdeyi verdi! Başvuran anında krediyi alacak!

Halkbank'tan flaş açıklama. Müşterilerini ilgilendiriyor

Halkbank müşterilerine anında 2000 TL ödeme! Bu kampanya kaçmaz!