03 / 05 / 2024

Halkbank müşterilerine son 20 gün uyarısı! Müşterisi olup da bunu yapanların hesabına tam  750 TL yatırılacak!

Halkbank müşterilerine son 20 gün uyarısı! Müşterisi olup da bunu yapanların hesabına tam  750 TL yatırılacak!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Halkbank merakla beklenen Mart 2024 kampanyasını açıkladı. Başlatılan kampanya kapsamında Paraf ticari kredi kartlarıyla market ve gıda alışverişlerine 750 TL ParafPara veriliyor. 



En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Halkbank merakla beklenen Mart 2024 kampanyasını resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. Başlatılan kapsamında Paraf ticari kredi kartlarıyla market ve gıda alışverişlerine 750 TL ParafPara veriliyor. 

1 Mart 2024 tarihinde başlayan kampanya 31 Mart 2024 tarihinde sona erecek. Belirtilen bu tarihler arasında Paraf ticari kredi kartları ile yurt içi gıda ve market sektörlerinde tek bir seferde gerçekleştirilecek olan 5 bin Türk Lirası ve üzeri harcamaya 150 Türk Lirası ParafPara, toplamda 750 Türk Lirası ParafPara verilecek.

Halkbank tarafından paylaşılan detaylara göre söz konusu kampanya boyunca bir müşterinin asıl ve ek kartlarıyla birlikte kazanabileceği toplam ParafPara en fazla 750 Türk Lirası.

Halkbank'ın Mart 2024 kampanyasına katılım sağlamak için harcama yapmadan önce GIDA ya da GIDA boşluk kartın son 6 hanesini yazıp, 3404’e (KKTC için 3444’e) kısa mesaj gönderilmesi veya Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna tıklanması gerekiyor. Paylaşılan detaylara göre kampanya katılım mesajının bankada kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmesi gerekiyor. 

Halkbank müşterilerine son 20 gün uyarısı! Müşterisi olup da bunu yapanların hesabına tam  750 TL yatırılacak!

Söz konusu kampanya katılımı belirtilen kısa mesajın Halkbank sistemine ulaşmasından ve kart sahibine Halkbank tarafından kayıt olduğu bilgisinin iletilmesinden sonra sağlanır.

Katılım için atılacak olan kısa mesaj ücretsiz olup; kampanyaya katılım sağlayabilmek için söz konusu kısa mesajın Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörleri üzerinden gönderilmesi gerekiyor.

Yine Halkbank tarafından paylaşılan bilgilere göre kampanyaya Paraf Business, Eczacı Paraf KOBİ, Paraf Esnaf, Paraf KOBİ, Paraf KOBİ TOBB, Paraf Üreten Kadın,  Paraf Üreten Kadın Troy, Paraf Esnaf Troy, Paraf KOBİ Troy, Paraf KOBİ Eczacı Troy ve Paraf Business Troy ticari kredi kartları dahil edildi.

Kampanyadan kazanılmış olan ParafParaların son kullanım tarihi 15 Mayıs 2024 saat 21:59 şeklinde belirtilmiş olup, kullanılmayan ParafParalar 16 Mayıs 2024 tarihinde geri alınacak.


İstanbul ve bir ilde daha arsa fırsatı! Arsa arayanlar bu tarihleri kaçırmayın!

Toyota Corolla'ya 68 bin 500 TL'lik Mart 2024 indirimi geldi! İşte Corolla'nın piyasayı sallayan o fiyat listesi!

Emeklilerin bayram ikramiyesi pul oldu! Kayıp en az 15 bin lira!


Geri Dön