Kent Haberleri

Halkbank Paraf'tan dev kampanya! 9 Ocak 2023'e kadar acele edin!

Halkbank'tan yeni kampanya! 9 Ocak 2023'e kadar hemen başvurun, sakın kaçırmayın! Peki, kampanyanın diğer ayrıntıları neler? İşte detaylar... Peki, kampanyanın diğer ayrıntıları neler? İşte detaylar

Halkbank'tan yeni kampanya! 9 Ocak 2023'e kadar hemen başvurun!Halkbank'tan merak uyandıran kampanyanın müjdesi geldi! Paraf üzerinden 9 Ocak'a kadar siz de başvurabilirsiniz. Peki, kampanyanın diğer ayrıntıları neler? İşte detaylar...

 

Kamu bankaları arasında yer alan Halkbank, Paraf üzerinden yeni kampanyalarını açıkladı. Halkbank'ın yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Touristica.com.tr'de 1250 TL'ye varan indirim ve 12 taksit!"

Paraf ile 6 Aralık 2022 -9 Ocak 2023 tarihleri arasında Touristica.com.tr’den yapılacak ilk tatil alışverişine, tutarı 10.000 TL ile 14.999 TL arasında ise 750 TL, tutarı 15.000 TL ve üzeri ise 1.250 TL indirim verilecek.

 

Üstelik alışverişlerde peşin fiyatına 12 aya varan taksit seçeneği sunulacak.

İndirim kampanyasına faydalanmak için ilk alışverişten önce Paraf Mobil’den “Hemen Katıl” butonuna tıklanmalı ya da bankada kayıtlı cep telefonundan, “TT” yazıp 3404’e SMS gönderilmelidir.

Peki, kampanyanın diğer ayrıntıları neler? İşte detaylar...

 

KAMPANYA AYRINTILARI!

 

TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş. ve TOURAMA TOURİSM SEYAHAT VE TİCARET A.Ş. kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

Asgari ücret için sıkı pazarlık sürüyor! Masaya öyle bir rakam kondu ki! İşte yeni rakamlar!
İş Bankası'ndan Aralık'a özel kampanya! 31 Aralık 2022'ye kadar başvurabilirsiniz!
Benzinde fiyat bir kez daha değişti! İşte 10 Aralık Benzin Fiyat Listesi