Ekonomi

Halkbank Paraf'tan güzel haber! 30 Kasım'a kadar başvurabilirsiniz!

Halkbank'dan müjde! Halkbank Paraf, çok konuşulacka kampanyasını resmi internet sitesinden açıkladı. Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte detaylar... Halkbank'ın verdiği bilgilere göre bu kampanyadan 30 Kasım'a kadar yararlanabilirsiniz

Türkiye'nin en tanınan bankaları arasında yer alan Halkbank'dan müjde! Halkbank Paraf, çok konuşulacka kampanyasını resmi internet sitesinden açıkladı. Halkbank'ın verdiği bilgilere göre bu kampanyadan 30 Kasım'a kadar yararlanabilirsiniz. Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte detaylar...


 

Türkiye'nin popüler bankaları arasında yer alan Halkbank resmi internet sitesinde kampanya detaylarını paylaştı. Bu kampanyanın adı ise "Paraf TROY ile Harcamalarınıza Özel 100 TL'ye Varan ParafPara" oldu. Kampanyanın diğer ayrıntılarını paylaşan Halkbank Paraf, web adresinde şu ifadelere yer verdi:

"Kampanya kapsamında 30 Kasım 2022 tarihine kadar Paraf Troy kartınız ile yurtiçi tüm banka POS'larından toplamda yapacağınız 1.000 TL ve üzeri alışverişe 100 TL ParafPara verilecektir. "

Peki, bu kampanyanın ayrıntıları neler? İşte kampanyaya dair bütün ayrıntılar...

HALKBANK PARAF PARAFPARA KAMPANYASI DETAYLARI!

TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş. kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

Doları olanlar dikkat! Hazırlıklarınızı yapın, artık bir nefes kadar yakın! Analistler peş peşe açıkladı!
Altında frene basıldı! Yatırımcıların dikkatine, hemen bakın sonra pişman olmayın!
İslam Memiş dolar için uyardı! Hemen bakın, sonra keşke demeyin!