Ekonomi

Halkbank Paraf'tan müjde! 400 TL ParafPara! Son gün 30 Kasım!

Halkbank Paraf yeni kampanyasını duyurdu! Paraf Ticari ile e-ticaret harcamalarınıza 400 TL ParafPara! Peki, kampanyadan nasıl faydalanabilirsiniz? Kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya detayları nelerdir? İşte bütün ayrıntılar...Emekli promosyonları, maaş promosyonları derken bankalar, kredi kartlarına özel eşsiz kampanyalar düzenliyor

Bankalar promosyon yarışlarıyla beraber isimlerinden çokca söz ettiriyor. Emekli promosyonları, maaş promosyonları derken bankalar, kredi kartlarına özel eşsiz kampanyalar düzenliyor. Bu kampanyalardan birisi de Halkbank Paraf'tan geldi. Halkbank'ın Paraf üzerinden duyurduğu kampanya kapsamında "Paraf Ticari ile e-ticaret harcamalarınıza 400 TL ParafPara!" kazanacaksınız. Peki, kampanyadan nasıl faydalanabilirsiniz? Kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya detayları nelerdir? İşte bütün ayrıntılar...

Türkiye'nin bankası Halkbank, kampanya detaylarını paraf.com.tr üzerinden duyurdu. Kampanya detayları hakkında açıklama yapan Halkbank Paraf'ta şu ifadelere yer verildi:

"01 - 30 Kasım 2022 tarihleri arasında Paraf Ticari kredi kartları ile Sanal POS'lardan tek seferde yapılacak 2.000 TL ve üzeri birinci yurt içi e-ticaret harcamasına 75 TL, üçüncüye 125 TL, beşinciye 200 TL, toplam 400 TL ParafPara verilecektir"

 

KAMPANYADAN NASIL FAYDALANABİLİRSİNİZ?

Halkbank, kampanyaya katılmak isteyen kişilere şu bilgileri iletti:

"Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce, "KASIM" veya “KASIM” boşluk kartın son 6 hanesini yazıp, 3404’e (KKTC için 3444’e)  SMS gönderilmesi ya da Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna tıklaması gerekmektedir.

Kampanya katılım SMS’i bankada kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmelidir. 

Kampanya katılımı belirtilen kısa mesajın Halkbank sistemine ulaşmasından ve kart sahibine Halkbank tarafından kayıt olduğu bilgisinin verilmesinden sonra sağlanır. 

Katılım SMS’i ücretsiz olup; kampanyaya katılabilmek için SMS’in Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörleri üzerinden gönderilmesi gerekmektedir. "

KAMPANYA AYRINTILARI NELER? İŞTE BÜTÜN KAMPANYA DETAYLARI!

TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş. kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

QNB Finansbank da yarışa girdi! Emeklilere para ödemesi yapacaklar acilen bakmanız gerek
İş Bankası'ndan "Allah Allah" dedirten hareket, para hediye edecekler! Bitiş tarihi var ama
1 Aralıktan itibaren zorunlu olacak! Eğer aracınızda yoksa cezası cep yakacak! İşte detaylar!