İş Fırsatları

Halkbank personel alımı yapacak! Detaylar resmen belli oldu! Halkbank personel alımı şartları neler? Başvurular ne zaman

Halkbank 2022 personel alım ilanını yayınladı. Detaylar resmen belli oldu. Peki Halkbank 2022 personel alımı şartları neler? Başvurular başladı mı? Uzun süredir beklenen ilanın detayları belli oldu

Halkbank Personel alımına ilişkin ilanını duyurdu. Uzun süredir beklenen ilanın detayları belli oldu. Mayıs ayında başvuruları alınacak olan ilan müjde etkisi yarattı.

 

Banka personel alımlarını dört gözle bekleyen adaylar, Halkbank personel alımına ilişkin detayları araştırıyor. Halkbank personel alımının ayrıntıları belli oldu. 

Peki Halkbank personel alımı başvuruları ne zaman yapılacak? Halkbank personel alımı şartları neler? Halkbank personel alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte merakla beklenen o soruların yanıtları....

Halkbank personel alımı başvuruları ne zaman?

Halkbank bünyesindeki personel eksikliğini gidermek amacıyla 2022'de personel alımı yapacağını duyurdu. Halkbank personel alımı başvuruları Mayıs ayında yapılacak ve ay boyunca devam edecek. 

Halkbank tarafından Bilgi Teknolojileri Uzman Yardımcısı biriminde personel alımı gerçekleştirilecek. 

Halkbankası personel alımı sınavla gerçekleştirilecek. Sınava katılmak isteyen adayların başvuru şartlarını karşılaması ve sınav ücretini ödemesi gerekiyor. 

Halkbank personel alımı şartları

Halkbank bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için alacağı zman Yardımcısı kadrosu için, Uyruk, Yaş, Askerlik, Sağlık, Eğitim şartları aranıyor. Aynı zamanda adaylardan, banka tarafından gerçekleştirilecek araştırma neticesinde, tutum, davranış ve özgeçmişleri açısından bankacılık mesleğine uygun olmaları şartı bulunuyor. 

Başvuru şartları şu şekilde:

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak,

Sınavın gerçekleştirileceği senenin ilk günü itibariyle 28 yaşını geçmemiş olmak,

Erkek adaylar için askerliğini yapmış ya da askerlik ile ilgisi olmamak veya muaf olma,

İşin gerektireceği sağlık şartlarını karşılamak ve Türkiye'nin her yerinde görev yapabilir olmak,

Üniversitelerin aşağıdaki bölümlerinden en az 4 senelik eğitim veren lisans ya da yüksek lisans mezunu olmak; 

Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Endüstri Sistemleri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri, İşletme Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Matematik ve Bilgisayar Bilimleri, Matematik-Bilgisayar, Yazılım Mühendisliği.

Halkbank personel alımı başvuruları ne zaman başlayacak?

Halkbank personel alımı başvuruları 6 Mayıs 2022-27 Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Başvurular yalnızca elektronik ortamda Yıldız Üniversitesi sistemi aracılığıyla yapılabilecek. 

İşinolsa'nın aktardığına göre; Halkbank personel alımı için yapılacak sınavın tarihi 25 Haziran 2022 olarak belirlendi. Halkbank personel alımına ilişkin kılavuz henüz yayımlanmadı. 

Türk Hava Yolları 28 ilde deneyimsiz ve KPSS şartsız personel alımı yapacak! 

Belediyeler 6.500 TL maaşla çok sayıda memur alacak! Belediye iş ilanlarına nasıl başvurulur? Hemen başvurabilirsiniz!

Hükümetten 3600 ek göstergeyle ilgili son dakika açıklaması geldi! Öncelikler belirlendi, beklentiler karşılanacak!