Ekonomi

Halkbank SMS atana 800 TL veriyor! Bu bomba fırsat için yapmanız gereken çok basit!

Halkbank başlattığı kampanya kapsamında sadece bir SMS ile 800 TL kazanmayı mümkün kılıyor! Detaylara göre, kampanya katılmak için gereken tek şey bir SMS göndermek. Gönderilen SMS sonrasında ise hemen hesaplara 800 TL yatırılıyor.Ülkemizde son 2-3 yıldır yaşanan olumsuzluklar nedeniyle ürün ve hizmetlerde beklenmeyen zamlar gerçekleşti

Halkbank, müşterilerine harcarken kazandıran bir kampanya ile karşımıza çıkıyor. Ülkemizde son 2-3 yıldır yaşanan olumsuzluklar nedeniyle ürün ve hizmetlerde beklenmeyen zamlar gerçekleşti. Bu durum, vatandaşların alım gücünü ciddi şekilde düşürdü. Ancak marketlerin ve bankaların sunduğu indirim kampanyaları, vatandaşların hayatını biraz olsun kolaylaştırmaya başladı.

Market indirimlerini ve banka kampanyalarını takip etmek, vatandaşların bütçelerine büyük katkı sağlıyor. Bu nedenle, halkımız en uygun yerleri araştırarak, avantajlı alışveriş yapmaya çalışıyor.

Halkbank'ın başlattığı Parafpara kampanyası ise vatandaşlar için oldukça avantajlı bir fırsat sunuyor. Harcadıkça kazandıracak bu kampanya, vatandaşların bütçelerine destek olacak.

 

Halkbank market alışverişlerine 800 TL Parafpara hediye! 

Halkbank, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamayla müşterilerine bir kampanya duyurdu. 20 Nisan tarihine kadar yapılacak alışverişlerde müşterilere 800 TL'ye kadar Parafpara hediyesi verileceği belirtildi.

Ayrıca, 20 Nisan 2023 tarihine kadar yapılacak yurt içi market harcamalarında 2.500 TL ve üzeri harcama yapan müşterilere 200 TL hediye kazanma fırsatı sunulacak. Bu kampanyadan yararlanmak için ikinci ve üçüncü alışverişlerde 250 ile 350 TL arasında Parafpara hediyesi kazanılabilecek.

 

 

Halkbank Parafpara kampanyasına nasıl katılım sağlanır? 

Halkbank, müşterilerine sunduğu kampanya ile ev ihtiyaçlarınızı karşılamak için alışveriş yaparken aynı zamanda para kazanmanızı sağlıyor. Kampanyaya katılmak için yapmanız gereken tek şey, MARKET boşluk kartınızın son 6 rakamını yazarak 3404 numarasına SMS göndermek.

Kampanyaya katılım sağladıktan sonra, ilk alışverişinizde 200 TL, ikinci alışverişinizde 250 TL ve üçüncü alışverişinizde 350 TL olmak üzere toplamda 800 TL kazanabilirsiniz. Böylelikle, alışveriş yaparken ekstra bir gelir elde etme fırsatını yakalamış olacaksınız.

Halkbank'ın bu kampanyası ile evinizin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilir ve aynı zamanda para kazanabilirsiniz. Siz de hemen kampanyaya katılım sağlayarak kazançlı alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.

Halkbank ve Vakıfbank'tan son dakika! SPK tahsisli sermaye artırımını onayladı!

Kamu bankalarında son dakika fırtınası! Önce Ziraat Bankası, şimdi de Halkbank ve Vakıfbank açıkladı!

Halkbank'tan 18-55 yaş arası kadınlar için bomba kampanya! Kampanya detay ve şartlar!