Kent Haberleri

Halkbank tek mesajla 10.000 TL verecek

Kamu bankası Halkbank'tan vatandaşlara yönelik çok önemli bir açılama geldi. Banka tarafından tek mesajla 10 bin TL tanımlanacak. Banka tarafından vatandaşlara yönelik yeni bir kampanya hakkında daha açıklama yapıldı

Kamu bankaları arasında yer alan Halkbank vatandaşlara yönelik önemli kampanyalar açıklamaya devam ediyor. Banka tarafından vatandaşlara yönelik yeni bir kampanya hakkında daha açıklama yapıldı. 

 

EN ÇOK 10 BİN TL BAŞVURUSU YAPILABİLECEK 

Halkbank dijitalleşme yolunda şubeye gitmeye gerek kalmadan mesaj atanlara 10.000 TL kredi tanımlıyor. Dijital dünyanın sağladığı kolaylıklara dikkat çekmek isteyen köklü kamu bankası çeşitli uygulamalarının kullanılmasını arttırmak istiyor. Halkbank hızlı kredi almak için şartlar neler? Halkbank hızlı kredi kimlere verilir?

Halkbank hızlı krediye Bireysel İnternet Şubesi, Dialog, Mobil Bankacılık ve Web Sitesinden başvuru yapan kişilerin sonuçlarını anında değerlendirerek, olumlu olması durumunda 10.000 TL’leri hesaplarına yatıracaklarını duyurdu.

İstediğiniz zaman ara ödeme yapabileceğiniz hızlı kredi yine isteğe bağlı vade tarihinden önce kapatılabiliyor.

Hızlı kredide en az 1.000 TL en çok 10.000 TL’ye başvuru yapılabiliyor.

Bu kredinin bir diğer özelliği ise 7 /24 başvuru yapabilmeniz ve hesabınıza paranızı aktarabilmeniz. Artık haftasonu bayram ve resmi tatil mi banka açık mı diye düşünmeye gerek yok.

Halkbank hızlı kredide 36 aya kadar vade yapacağını açıkladı. Az limitli krediye ihtiyacı olanlar, acil nakite sıkışanlar borç almak istemeyeler bu krediye sık sık başvuruyor.

36 ay vadeli alırsanız 10.000 TL’nin aylık ödemesi 492,63 TL oluyor.