Kent Haberleri

Halkbank'tan 16.980 TL peşinatla müstakil ev! Süresi dolmadan başvurun!

TOKİ çıkmayınca farklı fırsatlara yönelen vatandaşlara ilaç gibi bir haber Halkbank'tan geldi. Mülkiyet hakkı kendisine geçen ev, arsa, iş yeri gibi gayrimenkulleri uygun imkanlarla satışa sunan Halkbank'ın ilanları arasında en dikkat çekeni ise 566 bin lira değerinde 121 metrekare alana sahip müstaHalkbank, bu ilanlar ile beraber müşterilerine konut kredisi desteği de sunmaya devam ediyor

Halkbank, mülkiyeti kendisine geçen ev işyeri, arsa, tarla, dükkân gibi gayrimenkuller için beklenen yeni ilanları yayımlamaya devam ederken söz konusu ilanlar, bankadan satılık bahçeli müstakil köy konutu, apartman dairesi, arsa, tarla, depo gibi taşınmaz ilanların tümüne erişim imkanı veriyor.

Halkbank, bu ilanlar ile beraber müşterilerine konut kredisi desteği de sunmaya devam ediyor. Halkbank Gayrimenkul Konut Kredisi Kampanyası doğrultusunda, bu konutlardan satın almak isteyen kişiler için 120 aya kadar vadeli konut kredisi imkanı veriliyor.

Söz konusu ev için kredi desteği almak isteyenlerin 16.980 bin lira değerinde peşinat ödemeleri halinde kalan kısım için konut kredisi verileceği öğrenildi.

6 Şubat’ta Kahramanmaraş ve Hatay merkezli olarak yaşanan iki büyük deprem felaketi sonrasında, 50 binden fazla kişinin kendi evlerinin enkazı altında kalarak vefat etmesi üzerine müstakil evlere olan ilgi artarken, bahçeli müstakil konut fiyatları da rekor kırdı. Halkbank, bankadan satılık konut ilanları ile bahçeli müstakil konut satın almak isteyenlere büyük bir imkan sağlıyor.

İşte detaylar...

HALKBANK SATILIK MÜSTAKİL EV

Halkbank, Konya Karapınar’da 121 metrekare müstakil konutu 16 bin 980 TL peşinatla 566 bin liraya satışa sundu.

İLANA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN!

Halkbank'tan konut almak için aşağıdaki aşamaları izleyebilirsiniz:

Konut kredisi alabilmek amacıyla gerekli evrakları hazırlayın. Genel olarak kimlik belgesi, gelir belgesi ve tapu gibi belgeler istenir.

Halkbank'tan konut kredisi almak amacıyla başvurunuzu yapın. Başvuru yaparken istenen evrakları vermeniz gerekecektir.

Başvurunuz onaylanırsa, Halkbank size kredi kullanımı konusunda gerekli bilgileri verecektir.

Onay verilen konut kredisini kullanarak, beğendiğiniz bir konutu atın alabilirsiniz.

Bu aşamaları izleyerek, Halkbank'tan konut alabilirsiniz ama kredi kullanımında dikkatli olmanız ve ödeme şartlarını iyi bir şekilde anlamanız önemlidir.

Yüzbinlerce EYT’liye kötü haber! Emekliliğiniz bozulabilir! Sebebini duyunca saç baş yolacaksınız!

2023 e-Devlet 4.336 TL yardım başvurusu başladı! Her ay ödenecek bu parayı hemen alın!

İslam Memiş’ten altından çok kazandıracak yatırım tavsiyesi! “3 yıl önce 2,5 TL’ydi, şimdi 16 TL”