Kent Haberleri

Halkbank'tan ard arda kampanya! O paralar geri ödenecek

Bankaların gerçekleştirdiği kampanyaların arasına Halkbank'tan da muhteşem bir ilan yapıldı. Alışverişlerinizi eğlenceli hale getirecek kampanyada müşterilerine 400 TL para iade kampanyasını başlattı. Peki para iadesi neye göre yapılıyor? İşte detaylar.Bankalar aracılığı ile açıklanan birçok kampanya ile beraber geçim sıkıntısı çeken vatandaşlara müjdeli haberler geliyor

HARCARKEN KAZANDIRAN KAMPANYA

Son senelerde çıkan enflasyon ile beraber bankalar aracılığı ile devamlı kampanyalar ilan edilmeye devam ediliyor. Bankalar aracılığı ile açıklanan birçok kampanya ile beraber geçim sıkıntısı çeken vatandaşlara müjdeli haberler geliyor.

Müşterilerine kampanyalar ile avantaj sunan bankalar kredi, kredi kartı, nakit avans ve daha birçok kampanyanın altına imza atıyor. Halkbank aracılığı ile başlatılan kampanya mahiyetince  puan sistemi ile müşterilerine katkı kampanyası başladı. Tüketicilere katkı avantajı başlatan Halkbank, Paraf Kart üzerinden ard arda kampanyalar ilan edilmeye devam ediyor.

Kampanya mahiyetince alışveriş yapan müşteriler Paraf Para elde edebilecek. Halkbank vesilesi ile alışveriş yapan müşterilerine harcarken kazandıran kampanyaya müdahil olanlara 400 TL bedelinde Paraf Para hediyesi verecek.

2000 TL'YE KADAR GERİ ÖDEME

Halkbank aracılığı ile başlatılan kampanya ile beraber müşterilere en az 400 TL, en çok ise 2000 TL bedelinde iade yapılıyor. Kampanyadan yararlanmak için ilk olarak başvuru yapmanız gerekir.

Halkbank'tan ard arda kampanya! O paralar geri ödenecek

Kampanyaya katılım için 3404'e kısa mesaj gönderebilirsiniz. Belirtilen numaraya göndereceğiniz mesajda harcama taahhüdü vererek ne kadar olduğunu belirtmeniz gerekir. Ayriyeten kredi kartının son 6 hanesini de yazmanız isteniyor. Örnek bir başvuru mesajına ise şu şekilde;

Harcama sözü 2000 TL, kredi kartının son 6 rakamı "000000" olması durumunda "2000 000000" şeklinde mesaj göndermeniz kâfi olacaktır.

 

HALKBANK ÖDEME DETAYLARI

Halkbank aracılığı ile başlatılan kampanya mahiyetince 5000 TL harcama sözü verenlere 400 TL geri ödeme yapılıyor. 10000 TL harcama sözü için 1000 TL Paraf Para ödemesi, 15000 TL ve 20000 TL harcama sözü verenlere 2000 TL ödeme yapılıyor.

Halkbank, Türkiye'deki ekonomik büyümeyi desteklemek, finansal erişilebilirliği artırmak ve müşterilerine geniş bir hizmet yelpazesi sunmak amacıyla faaliyet göstermektedir. Halkbank hakkında daha fazla bilgi almak veya bankacılık işlemleriyle ilgili destek almak için Halkbank'ın resmi web sitesini ziyaret edebilir veya müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.

Vergi borcu olanlar için flaş gelişme! Merakla bekleniyordu! İşte alınan karar

Milyonlarca kişi bu haberi bekliyordu! Emeklilerin yüzünü güldürecek haber Akbank'tan geldi! 

SGK'nın bu hamlesi binlerce kişiyi sevindirecek! 2000, 2003, 2007 girişliler bu habere dikkat!