Kent Haberleri

Halkbank'tan beklenen flaş açıklama!

Türkiye Halk Bankası, Paraf Esnaf Troy kredi kartı sahipleri için özel bir kampanya başlattı. Bu kampanya, 11 Mayıs - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olacak ve Paraf Esnaf Troy kartıyla yapılacak harcamalara toplamda 500 TL ParafPara kazandıracaktır. 11 Mayıs - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olacak bu kampanya kapsamında, Paraf Esnaf Troy kartıyla yapılacak harcamalara toplamda 500 TL ParafPara verilecektir

Türkiye Halk Bankası, Paraf Esnaf Troy kredi kartı kullanıcılarına yönelik bir kampanya başlattı. 11 Mayıs - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olacak bu kampanya kapsamında, Paraf Esnaf Troy kartıyla yapılacak harcamalara toplamda 500 TL ParafPara verilecektir.

Kampanyaya katılmak için, Paraf Esnaf Troy kredi kartı sahiplerinin harcama yapmadan önce TROY veya TROY boşluk kartın son 6 hanesini yazarak 3404'e (KKTC için 3444'e) SMS göndermeleri veya Paraf Mobil uygulamasından "HEMEN KATIL" butonuna tıklamaları gerekmektedir. Kampanyaya katılım SMS'i, kart sahibinin bankada kayıtlı cep telefonu numarasından ücretsiz olarak gönderilmelidir.

Kampanya kayıt işlemi, katılım SMS'inin Halkbank sistemine ulaşmasını takiben banka tarafından kaydın yapıldığı bilgisinin kart sahibine iletilmesiyle gerçekleşir. Katılım SMS'i Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörleri üzerinden gönderilmelidir.

Kampanyaya katılan müşteriler, kampanya süresi boyunca Paraf Esnaf Troy kartlarıyla yurt içindeki tüm banka POS'larından tek seferde yapacakları 1.500 TL ve üzeri harcamalar için 100 TL ParafPara kazanacaklardır. Toplamda ise en fazla 500 TL ParafPara kazanma fırsatı sunulmaktadır.

Kampanyaya katılmış olan müşteriler, aynı gün aynı işyerinde yapacakları harcamaların ilkinde kampanya kapsamında ParafPara kazanacaklardır. Halkbank ticari POS'larından yapılan harcamalar ve sanal POS üzerinden gerçekleştirilen işlemler de kampanyaya dahildir. Ancak yapılandırılmış vergi borçları, nakit avans ve nakit muadili işlemler, kredi kartından gerçekleştirilen düzenli ödeme talimatları, fatura ödemeleri ve Borç Taksitlendirme uygulaması kapsamındaki işlemler kampanyaya dahil değildir.

Paraf Esnaf Troy ticari kredi kartları kampanyaya dahil olup, diğer Paraf Esnaf kartları bu kampanyaya katılmamaktadır. Paraf KOBİ, Eczacı Paraf KOBİ, Paraf KOBİ TOBB, Paraf Üreten Kadın, Paraf Business ve Paraf Bakkal ticari kredi kartları da kampanyaya dahil değildir. Ayrıca, bireysel kredi kartları, sanal kredi kartları, bireysel ve ticari banka kartları da kampanya kapsamına girmemektedir.

Kazanılan ParafParalar, işyeri tarafından POS üzerinden yapılan gün sonu işlemi sonrasında banka sistemine ulaşmasını takiben bir sonraki gün müşterinin kartına yüklenmektedir. Kazanılan ParafParalar, tüm Paraf üyesi işyerlerinde kullanılabilmektedir.

Kampanya süresince kazanılan ParafParaların son kullanım tarihi 15 Ağustos 2023 saat 21:59'dur. Kullanılmayan ParafParalar, 16 Ağustos 2023 tarihinde geri alınacaktır. ParafPara transfer işlemleri kampanyaya dahil edilmemekte olup, transfer edilen ParafParalar geri alınacaktır.

Türkiye Halk Bankası, kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tutmaktadır.