Kent Haberleri

Halkbank'tan büyük sürpriz! Ani kararla para ödemesi kararı aldılar, son tarih var

Halkbank tarafından vatandaşlara büyük bir sürpriz yapıldı. Halbank vatandaşlara yeni yıl için ciddi bir miktarda hediye ödemesi gerçekleştirecek. Detaylara hep birlikte göz atalım... Banka tarafından vatandaşlara yılbaşında hediyen ödemesi gerçekleştirilmesi konusunda karar alındı

Ülkemizin önemli bankaları arasında yer alan Halkbank da hediye furyasına tam gaz şekilde ayak uydurdu. Banka tarafından vatandaşlara yılbaşında hediyen ödemesi gerçekleştirilmesi konusunda karar alındı. İşte konuyla ilgili tüm detaylar... 

Kamu bankalarından olan Halkbank yılbaşına özel kampanyasını duyurdu. Halkbank kartı olanları yakından ilgilendiren kampanyanın detayları tek tek açıklandı. Yeni yıla özel 400 TL hediye edilecek. Hediyede son tarih 31 Aralık olarak açıklandı. İşte detaylar..

Yeni yıla yaklaştığımız bu günlerde Halkbank, müşterileri için yeni bir kampanya duyurdu. Halkbank kart sahiplerine yeni duyuruyu yaparken, indirim haberleri de peş peşe gelmeye başladı. Halkbank kart sahiplerine 400 TL hediyenin detayları:

Halkbank kart sahiplerinin yararlanabileceği 400 TL hediye Paraf Para kampanyası banka tarafından duyuruldu. Yeni yıla özel 400 TL’ye varan parafpara başlığı altında detaylar açıklandı.

 

1-31 Aralık 2022 tarihleri arasında geçerli olan bu kampanya market, giyim, optik, saat, kozmetik, kuyum, oyuncak, elektronik sektörlerinde ilk 300 TL’den sonraki her 300 TL ve üzeri harcamaya 30, son 300 TL ve üzeri harcamaya 130, toplam 400 TL ParafPara indirim verilecektir.

Adı geçen kampanyadan yararlanmak için YENİ yazıp 3404’e SMS gönderilmesi veya Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna basmak yeterlidir.

KAMPANYAYA AİT TÜM AYRINTILAR

Kampanyaya ait tüm ayrıntılara aşağıdan ulaşabilirsiniz...