Ekonomi

Halkbank'tan düşük faizli konut kredisi imkanı!

Halkbank, ev sahibi olmak isteyen müşterilere yönelik ağızları açık bırakan bir konut kredisi kampanyası duyurdu. 10 yıl vadeli ve düşük faiz oranlarıyla sunulan bu fırsatla Halkbank, müşterilerini rahat bir şekilde ev sahibi yapmayı hedefliyor. Detaylar haberimizde!Yapılan açıklamaya göre, Halkbank müşterilerine tam 3

Halkbank, ev sahibi olmak isteyen müşterilere yönelik çarpıcı bir konut kredisi kampanyası başlattı. Yapılan açıklamaya göre, Halkbank müşterilerine tam 3.000.000 TL'ye kadar konut kredisi imkanı sunacak. Üstelik, bu kredi için çok düşük bir faiz oranı uygulanacak.

Halkbank tarafından yayımlanan ilana göre, konut kredisi geri ödeme planları 10 yıl vadeye kadar düzenleniyor ve bu şekilde müşterilere ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Özellikle Kentsel Dönüşüm Konut Kredisi kapsamında yürütülen bu kampanya ile Halkbank, müşterilerine büyük bir konut kredisi imkanı sağlıyor.

Kampanyanın detaylarına göre, Halkbank'ın konut kredisi başvuruları Kentsel Dönüşüm Konut Kredisi projesi çerçevesinde değerlendirilecek. Bu proje, 6306 sayılı "Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun" kapsamında yürütülüyor. Halkbank, bu projeye özel olarak düşük faiz oranları ve uzun vade imkanları sunarak müşterilerini ev sahibi yapmayı hedefliyor.

 

Konut kredisi için başvuruda bulunan vatandaşların binalarının riskli alanlarda bulunması veya çıkarılan teknik raporlarda riskli bina olarak belirlenmesi gerekmektedir. Halkbank, bu kapsamda olan ev sahiplerine 3.000.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunmaktadır. Ayrıca, bu kredi tutarı iki ayrı bağımsız ev için 1.250.000 TL olarak da çekilebilmektedir.

Halkbank'ın konut kredisi faiz oranları da oldukça avantajlıdır. Standart konut kredisi için belirlenen faiz oranı yüzde 1,49 olarak açıklanırken, Kentsel Dönüşüm Konut Kredisi için ise yüzde 0,79 indirimli faiz oranı uygulanmaktadır. Bu faiz oranına yüzde 0,70 devlet desteği de eklenerek, müşterilere daha da avantajlı kredi imkanları sunulmaktadır.

Halkbank'ın sunduğu bu konut kredisi fırsatıyla ilgilenen müşteriler, resmi web sitesini ziyaret ederek başvurularını gerçekleştirebilirler. Kampanya hakkında daha fazla bilgi almak ve başvuru detaylarını öğrenmek için Halkbank'ın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Halkbank'ın bu konut kredisi kampanyası, ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için büyük bir fırsat sunmaktadır. Düşük faiz oranları ve uzun vade seçeneğiyle müşterilerine kolaylık sağlayan Halkbank, konut kredisi başvurularını beklemektedir.

TOKİ'den ev sahibi olmak isteyenlere müjde! Taksitli ev alma fırsatı geldi, son gün 23 Haziran!
Ev sahibi olmayanlara 200 bin TL nakit desteği! Aile Bakanlığı müjdeyi verdi!
Seçim öncesi gelişmeler sert kur artışlarına neden oldu!