Ekonomi

Halkbank'tan efsane kampanya geldi! 300 bin kredi için 6 ay geri ödeme yok!

Halkbank, kadın girişimcilerin nakit ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmak amacıyla kredi imkanı sağlayacağını açıkladı.000 TL'ye kadar, işini kurmuş fakat 6 aydan daha kısa bir süredir faaliyet gösteren kadın girişimcilere ise 300

Yeni işletme kuran kadın girişimcilere 200.000 TL'ye kadar, işini kurmuş fakat 6 aydan daha kısa bir süredir faaliyet gösteren kadın girişimcilere ise 300.000 TL'ye kadar kredi verilecek. Halkbank'ın sunduğu bu kredi paketi en fazla 36 ay vadeli ve en fazla 6 ay anapara ödemesiz dönem içermektedir. Kadın girişimciler, Halkbank'ın resmi internet sitesinde yer alan Kadın Girişimci Kredisi hakkında detaylı bilgiye erişebilirler.

Halkbank borçlarını bitirmek isteyenlere harika bir seçenek sunuyor

Halkbank, borç batağındaki vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla 6 ay vadeli borç kapatma kredisi kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, farklı yerlere olan borçlarınızı tek bir yerde birleştirerek ödemelerinizi kolaylaştırabilirsiniz.

Borç kapatma kredisi ile tüm borçlarınızı ödeyerek, aylık ödeme yükünüzü azaltabilirsiniz. Halkbank'ın bu kampanyası, altı ay boyunca ödeme yapmanızı gerektirmeyecek ve size nefes alma imkanı sağlayacaktır.
Halkbank'ın borç kapatma kredisi ile borçlarınızı birleştirerek ödeme yapabileceğiniz uygun koşullar sunulacaktır. Borçlarınızı tek bir yerde toplamanın yanı sıra, altı ay boyunca herhangi bir ödeme yapmak zorunda olmayacaksınız.

 

Halkbank müşterisi olanlar düşük faizli nakit kredi ödemesinden faydalanabilecek 

Halkbank, müşterilerine düşük faizli ihtiyaç kredisi sunan yeni bir kampanya başlattı. Bu kampanya kapsamında, bireysel müşteriler gelir belgesi talep etmeden ve hiçbir ücret ödemeden en düşük faiz oranlarından yararlanarak 50.000 TL'ye kadar kredi alabilecekler. İlk kredi taksit ödemesinde 90 gün gecikmeli olarak bu kampanyadan yararlanmak mümkün.

Halkbank müşterisi olanlar, daha avantajlı kredi paketleri seçerek daha düşük faizli ihtiyaç kredisi kullanabilirler. 18 yaşını dolduran her vatandaş, Halkbank'a kredi notunu onaylatmak zorundadır. Kredi notu 1200 ve üzeri olan adaylar, TC kimlik numaralarıyla başvuru yapabilirler. Halkbank müşterileri, mobil uygulama üzerinden kredi ödemelerini alabilir ve daha düşük faiz oranlarıyla ödeme yapabilirler.

Kampanya kapsamında, nakit kredi ödemelerinden yararlanmak isteyen müşteriler, 50.000 TL'ye kadar kredi başvurusu yapabilirler. Başvuruları uygun olan müşteriler, 36 ay vadeyle kredilerini kullanabilirler. Şubelere gitmeden hızlı bir şekilde kredi başvurularını tamamlayabilirler. Halkbank müşterisi olmayanlar, kimlik ve gelir belgeleriyle en yakın şubeye giderek kredi başvurusu yapabilirler.

O bankadan müşterilere jest! Hiçbir şart kefil olmadan tam 1000 TL hediye!

Telefonunda bu uygulama bulunan çok şanslı! Kasada kullan 2 saniyede hesabına 100 TL gelsin!

Bu banka da promosyon furyasına katıldı! 10.000 TL almak çok basit, işte yapmanız gereken!