Kent Haberleri

Halkbank'tan emeklilere büyük para müjdesi!

Kamu bankaları arasında yer alan Halkbank'tan emekli vatandaşlara yönelik büyük bir müjde geldi. İşte Halkbank tarafından açıklanan müjdenin detayları... Bu nedenle Halkbank ve Ziraat Bankası gibi bankaların açıklamaları ile daha sık karşılaşır olduk

Kampanyalara her daim önem veren kamu bankaları son dönemde kampanyalara verdiği önemi daha da önemli boyutlara taşıdı. Bu nedenle Halkbank ve Ziraat Bankası gibi bankaların açıklamaları ile daha sık karşılaşır olduk. Son olarak Halkbank'tan da emekli vatandaşlarımıza yönelik çok önemli bir müjde geldi. İşte detaylar... 

Halkbank’ın düşük faiz oranları kredilerinden ve promosyon kampanyalarından faydalanmak isteyen emekliler, hızlıca Halkbank’a başvurabilirler. Banka tarafından belirtilen şartları karşılayan hemen her emekli, bu fırsatlardan rahatça yararlanabilecek.

Halkbank’ın emekliler için başlatmış olduğu promosyon kampanyası, maaşlarını Halkbank’a taşıyan emekliler için geçerli olacak. Yapılacak olan promosyon ödemelerinden faydalanabilmek için emeklilerin bazı koşulları yerine getirmesi bekleniyor.

Halkbank’ın emekliler için sunmuş olduğu özel fırsatlardan yararlanmak isteyen vatandaşlar, öncelikle emekli maaşlarını bu bankaya taşımak durumdalar. Ayrıca emekli maaşını Halkbank’a taşıyan vatandaşlar, 3 yıl boyunca maaşlarını burada tutacaklarına dair de söz vermek zorundalar. Bu koşulu sağlayan emekliler, maaş miktarlarına göre promosyon ödemesi alabilecekler.

Bu koşulu sağlayanlar için Halkbank, emeklilere özel bir ihtiyaç kredisi de veriyor. Bankadan 3 yıl boyunca maaşlarını alacak olan emekliler, düşük faiz oranları ile 50 bin TL’lik ihtiyaç kredisinden de faydalanabilecekler.

HALKBANK PROMOSYON ÖDEMELERİ NE KADAR?

Halkbank, emekli maaşlarını kendi bünyesine taşıyan ve 3 yıl boyunca da bu bankada kalma sözü verenlere, belli miktarlarda promosyon ödemesi yapacak Maaşı 3 bin 500 TL altında kalanlar için yapılacak ödeme tutarı 3 bin TL olarak belirlenirken, maaşı 3 bin 500 TL ile 7 bin 500 TL arasında olanlar için ise 3 bin 500 TL ödeme yapılacak.

Emekli maaş tutarı 7 bin 500 TL’nin üstünde ve 10 bin TL’nin altında olan için ise ödenecek tutar 4 bin 500 TL olarak belirlendi. 10 bin TL üzerinden maaş alan emeklilere ise 5 bin TL’lik promosyon ödemesi yapılacak.