Kent Haberleri

Halkbank'tan flaş açıklama geldi. Halkbank müşterileri acil olarak baksın

Halkbank'tan müşterileri için önemli bir kedi paketi geldi. Halkbank 120 ay vadeli arsa kredisi verecek. Maksimum 10 milyon TL verilecek. İşte detaylar... Halkbank tarafından vatandaşlara verilecek kredinin detayları da vatandaşlarla paylaşıldı

Halkbank tarafından kredi paketleri hazırlanmaya devam ediyor. Halkbank tarafından vatandaşlara verilecek kredinin detayları da vatandaşlarla paylaşıldı. İşte detaylar... 

Halkbank arsa ve gayrimenkul kredilerinde gözünü kararttı. Banka daha önce hak sahibi olduğunuz 2/B arazileri satın alabilmeniz için 120 ay vadeli kredi paketi açıklamıştı. 2/B peşin satış kredisinde, 6 aya varan ödemesiz, opsiyonlu, eşit taksitli ve ara ödemeli seçenekler sunulmuştu. Halkbank arsa kredisi kapsamında çok fazla detay paylaşmasa da aşağı yukarı faiz oranları ve limitler belli oldu. İşte Halkbank arsa kredisi hakkında merak edilenler.

Halkbank arsa kredisini ihtiyaç kredisi kapsamında, Halkbank Gayrimenkul Arsa paketiyle müşterilerine sunuyor. Bildiğiniz üzere ihtiyaç kredileri, herhangi bir sınırlı olmadan nakit ihtiyaçtan seyahete kadar birçok başlığı içerisinde barındırıyor. Halkbank’ın farklı konut kredi paketleri bulunsa da dileyenler ihtiyaç kredisi dahilinde arsa kredilerinden de faydalanabilecek.

Özellikle depremin ardından prefabrik yapılara artan ilgi vatandaşları arsa almaya yöneltti. Bütçesinde eksiği olan ya da kredi çekip uzun vadeyle ödemek isteyenler arsa kredilerine başvuruyor.

Halkbank resmi web sitesinde yer alan bilgilere göre 10 milyon TL’ye kadar 120 ay vadeli arsa kredisi verilebileceği belirtiliyor. Müşterilerin arsa kredi limitleri belirlenirken, diğer kredilerde olduğu gibi kredi notu, gelirleri ve ödeme alışkanlıkları göz önünde bulunduruluyor.

Halkbank 120 ay vadeli 1 milyon TL arsa kredisinin hesaplaması ise şu şekilde;

Kredi Tutarı: 1.000.000 TL

Vade: 120 Ay

Aylık ödeme: 19.892,45 TL

Faiz Oranı: %1,39 (müşteriye göre değişebilir)

Toplam Geri Ödeme: 2.387.094,00 TL