Kent Haberleri

Halkbank'tan flaş açıklama geldi

Özel bankalar arasında olduğu gibi kamu bankaları arasında da kredi yarışı devam ediyor. Halkbank tarafından öğrencilere yönelik önemli miktarda kredi paketi açıklandı. Halkbank öğrencilere 70 bin TL kredi verecek. Ziraat Bankası'nın ardından Halkbank'tan da krediler konusunda dikkat çeken bir hamle geldi

Kamu bankaları arasındaki kredi ve kampanya yarışı hızlanmışa benziyor. Ziraat Bankası'nın ardından Halkbank'tan da krediler konusunda dikkat çeken bir hamle geldi. Detaylar haberimizde... 

Halkbank Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurulu (BDDK) kararları kapsamında eğitim kredi paketini yürürlüğe soktu. Bildiğiniz üzere ihtiyaç kredilerinde tavan limit 70.000 TL olarak belirlenmişti. Piyasalardaki belirsizlik, kur istikrarsızlığı ve seçim sebebiyle bankalar şuanda en fazla 70.000 TL ihtiyaç kredisi verebilmekte. Halkbank’ta bu değerlendirmelerini bu kapsamda yaparak eğitim kredi paketini devreye aldı.

HALKBANK EĞİTİM KREDİSİ KONUSUNDA TÜM DETAYLAR

Yine BDDK kuralları gereği, 50.000 TL’ye olan kredilerde 36 ay 50.001-70.000 TL aralığındaki krediler için maksimum 24 ay vade yapılabiliyor. Eğiti  kredi paketinde de maksimum 24 ay vade ve 70.000 TL limit ile başvuru yapılabiliyor.

Halkbank Eğitim Kredisi Şartları

Eğitim kredisi çok geniş bir kapsamda sunuluyor. Şöyle ki; ilkokuldan, doktora kadar bir öğrenci grubu bu paketten yararlanabiliyor.

İlköğretim

Lise

Devlet Okulları

Özel Okullar

MEB izinli kurslar

Spor okulları

Yaz okulları

Ön lisans

Yüksek Lisans

Doktora

Öğrenci ve okullarına bu kredi sağlanabilmektedir.

Halkbank’tan aileniz ya da sizin doğrudan kredi çekebilmesi için yapmanız gerekenler doğrudan en yakın Halkbank şubesine gitmek olacaktır. Eğer daha fazla bilgi almak istiyorsanız Halkbank web sitesinden ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz. Bu kategori kampanyalar menüsünde yer almaktadır.

Ödeme tablosu;

Kredi Tutarı: 70.000 TL

Kredi Vadesi: 24 Ay

Aylık Faiz: %1,94

Taksit Tutarı: 3881,54 TL