Kent Haberleri

Halkbank'tan flaş açıklama. Verecekleri para dudak uçuklattı

Özel bankalar arasında olduğu gibi kamu bankaları arasında da kredi konusunda rekabet devam ediyor. Halkbank'ın kredi olarak vereceği parayı duyanların ağzı adeta açık kaldı. O bankalar arasında kamu bankaları da yer alıyor

Maaşlara zam gelmesinin ardından vatandaşların istedikleri ev ya da arabaları almak için kredi çekebileceğini düşünen bankalar kredi paketlerini detaylandırdı. O bankalar arasında kamu bankaları da yer alıyor. Halkbank tarafından verilecek kredi miktarını duyan vatandaşların dudağı uçukladı. 

 

Kredide de aynı zamanda ana para 6 ay geri ödemesiz olacak ve yalnızca faizi ödenecek. Kamu bankaları arasında girişim ve destek kredilerinde ön plana çıkan Halkbank, enflasyon, faiz vb. süreçlerde krediye erişemeyen vatandaşlara bir fırsat sunmuş olacak. Halkbank 6 ay ana para ödemesiz 500 bin TL kimlere verilecek?

Halkbank teknoloji ve dijital dünyanın yanında olarak Bilişim ve Yazılım sektöründe iş yapacak kişilere özel 500 bin TL limitli 6 ay ana para ödemesiz kredi vereceğini duyurdu. Yeni bir girişim yapmak isteyen ya da işletmesi kurmuş fakat büyütmek isteyenler krediden yararlanabilecek.

Halkbank 500 bin TL krediyle şu ihtiyaçları karşılamaya yönelik finansman sağlayacak: