Kent Haberleri

Halkbank'tan flaş açıklama

Kamu bankalarından kredi paketlerine ilişkin tek tek açıklama gelmeye devam ediyor. Halkbank cephesinden de önemli bir açıklama geldi. Halkbank'tan da konuya ilişkin önemli bir açıklama geldi

Kamu bankaları vatandaşlara yönelik kredi paketlerini teker teker açıklamaya devam ediyor. Halkbank'tan da konuya ilişkin önemli bir açıklama geldi. 

Halkbank, oldukça uygun faiz oranları ve esnek ödeme koşulları ile ihtiyaç kredisi hizmete sunmakta. Bankanın müşterileri için sunmuş olduğu ihtiyaç kredisinin geri ödemesi de oldukça rahat olacak gibi görünüyor. Çekilen ihtiyaç kredisinin geri ödemesi, günlük 48 TL’ye denk geliyor. Ayrıca banka 3 ayda bir ödeme yapabilme gibi farklı imkanlar da sağlamakta.

Son zamanlarda yaşanan ekonomik gelişmelerle birlikte, pek çok banka faiz oranlarını artırmış durumda. Artan faizler, zaten maddi açıdan sıkıntı yaşamakta olan vatandaşları daha zorluyor. Ancak kamu bankaları, özel bankalara göre daha düşük faiz oranları uygulayabiliyorlar. Halkbank da düşük faiz oranları ile ihtiyaç kredisi vermekte olan bankalar arasında öne çıkan isimlerden.

Halkbank, ihtiyaç kredisi için %1.89 gibi bir faiz oranı belirlenmiş durumda. Belirlenmiş limitlerde ihtiyaç kredisi kullanacak olanlar, bu faiz oranından kolaylıkla faydalanabiliyorlar. Kişi, ihtiyaç kredisi için 35 bin TL çekecek ise bu kredinin faiz oranı yine %1.89 oluyor. Öte yandan bu hali işle banka, geri ödemeler için de 36 aya kadar vade fırsatı veriyor. Böylece kişinin aylık geri ödemesi yalnızca 1.450 TL civarında hesaplanıyor. Günlük bazında ödenen miktar ise 48 TL gibi bir rakam tekabül etmekte. 35 bin TL’lik ihtiyaç kredisinin toplamda geri ödenecek hali ise 52 bin TL civarında oluyor.

Halkbank, nakit sıkıntısı yaşamakta olan vatandaşlar için cazip fırsatlar sunmaya devam ediyor. Hali hazırda yükselen faiz oranlarını da görece düşük tutmakta olan banka, kredi geri ödemeleri için de oldukça avantajlı fırsatlar sunuyor.

Halkbank, ihtiyaç kredileri için 36 aya kadar vade fırsatı sunmanın yanı sıra esnek ödeme koşulları gibi avantajlı teliflerde de bulunuyor. Buna göre kişi, kendi ödeme koşullarını kendi belirleyebiliyor. Bu noktada ihtiyaç kredisi kullanacak kişiler, geri ödemelerini her ay düzenli bir şekilde yapabilecekleri gibi ödemeleri 3 ayda bir de yapabilecekler. Böylece nakit sıkıntısı çekmekte olan kişiler, geri ödemelerini çok daha rahat bir şekilde gerçekleştirebilecekler.