Kent Haberleri

Halkbank'tan flaş son dakika açıklaması! Peş peşe açıkladılar duymayan kalmasın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kadın girişimcilerin desteklenmesi için Halkbank tarafından faizsiz kredi imkanı sağlanacağını duyurdu. Kısa bir süre sonra, faizsiz kredinin ayrıntıları da açıklandı. Halkbank, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı üzerine kadın girişimci, genç çiftçi ve kadın çiftçi gruplarına yönelik faizsiz kredi kampanyası başlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı kadın girişimcilere yönelik destek müjdesi konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. Halkbank, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı üzerine kadın girişimci, genç çiftçi ve kadın çiftçi gruplarına yönelik faizsiz kredi kampanyası başlattı. Bu kampanya ile binlerce kadına faizsiz kredi desteği sağlanıyor. Ayrıca, Halkbank'ın sıfır faizli esnaf kredisi de dikkat çekici bir çalışma olarak öne çıkıyor.

 

KARŞILAMANIZ GEREKEN BAZI ŞARTLAR!

Kadın girişimcilere sağlanan faizsiz kredi desteğinden faydalanmak isteyenlerin aşağıdaki şartları yerine getirmeleri gerekmektedir:

* KOSGEB eğitimini tamamlamış olmak
* 30 yaşını doldurmamış olmak (30 yaşını doldurmamış kişilere en fazla 100.000 TL kredi verilebilmektedir)
* İlgili meslekte en az 1 yıl işletme sahibi olmak veya 1 yıllık ustalık belgesine sahip olmak
* Sıfır faizli esnaf kredisi sunulmaktadır
* KOSGEB tarafından projenin onaylanması gerekmektedir
* İlgili meslek kodunda son 1 yıl içerisinde işletme kurulmuşsa veya 1 yıllık ustalığa sahipse, 500.000 TL'ye kadar kredi verilebilmektedir.

Daha fazla bilgi için, Halkbank'ın resmi web sitesini ziyaret edebilir ve "Üreten Kadınlar" menüsünden ayrıntıları inceleyebilirsiniz.

Bu bankalar arasında;
Akbank, 
ING, 
Türkiye Finans, 
İş Bankası, 
Albaraka Türk, 
Halkbank, 
Ziraat Katılım Bankası, 
Vakıf Katılım Bankası, 
Kuveyt Türk,
Yapı Kredi yer almaktadır.

Bu bankalar, KOBİ'lere ve bireysel müşterilere faizsiz kredi ve nakit avans imkânı sunarak, ekonomik büyümeye ve girişimciliğe destek vermektedirler. Özellikle İş Bankası ve QNB Finansbank, KOBİ'lere 50.000 TL ve 20.000 TL tutarlarında faizsiz kredi imkânı sunarken, Akbank 10.000 TL faizsiz kredi ve 15.000 TL faizsiz nakit avans sunmaktadır. Bu bankaların faizsiz kredi koşulları genellikle bankanın ilk defa müşterisi olmanıza bağlıdır.

Ziraat Bankası müşterisi olanlar acilen buraya göz atsın! Çok önemli bir duyuru yapıldı! Görmeyen kalmamalı!
10 soruda Amazon'da satış yapmak!
ŞOK'tan indirim rüzgarı! 10 kiloluk deterjan 172,90 TL, Fairy bulaşık sıvısı 33,90 TL! Hemen bakın!