29 / 04 / 2024

Halkbank’tan Jet Luck yarışması! Asansörde 50 saniyede iş fikrini anlatıp jüriyi ikna edenlere nakit para ödülü!

Halkbank’tan Jet Luck yarışması! Asansörde 50 saniyede iş fikrini anlatıp jüriyi ikna edenlere nakit para ödülü!

Halkbank kendi işini kurmak isteyenlere yönelik Jet Luck adlı bir yarışma düzenlediğini açıkladı. Banka’nın genel müdürlük binasındaki asansörlerde düzenlenen yarışmada, 50 saniyede iş fikrini başarıyla anlatıp jüriyi ikna edenler nakit ödül kazanacak.



Halkbank, girişimcilik kültürünün Türkiye’de kökleşmesi amacıyla kadın ve genç girişimciliği başta olmak üzere girişimciliğin her alanında desteklerini sürdürüyor. Halkbank, kendi işini kurmak isteyenlere ‘Girişimci Kredileri ile destek oluyor. Banka, Halk Girişimci, Genç Girişimci, Cesur Girişimci, Tekno Girişimci, Usta Girişimci ve Esnaf Girişimci kredi seçenekleriyle girişimcilere avantajlı finansman paketleri sunuyor.

Girişimci Kredileri ile girişimcilerin yeni iş kurmasına ve ekonomik hayata katılmasına destek olan Banka, avantajlı kredi koşullarının yer aldığı finansman paketleri ile gençlerin ve kadınların iş fikirlerini hayata geçirmesine destek oluyor.

Halkbank’tan Jet Luck yarışması! Asansörde 50 saniyede iş fikrini anlatıp jüriyi ikna edenlere nakit para ödülü!

Halkbank, ayrıca yine girişimcilik kültürüne destek olmak amacıyla ‘Jet Luck’ olarak adlandırılan ve girişimcilik literatüründe ‘Asansör Konuşması’ olarak bilinen teknikten ilham alarak bir yarışma düzenlediğini açıkladı. Halkbank’ın düzenleyeceği Jet Luck adlı yarışmaya katılan girişimci adaylarının,  yenilikçi iş fikirlerini en kısa sürede, en yaratıcı ve en etkili biçimde ifade ederek iş dünyasının önde gelen isimlerinden oluşan yarışma jürisini ikna etmesi gerekiyor. Yarışma sonunda, jürinin seçeceği en iyi iş fikrine sahip olan girişimciye nakdi ödül verileceği bildirildi.

Jet Luck, İstanbul Finans Merkezi’ndeki Halkbank Genel Müdürlük binasının asansörlerinde gerçekleştirilecek. Etkinlikte, girişimciler kendilerine verilen süre içerisinde jüriyi ikna ederek büyük ödül için yarışacak. 16 Aralık 2023 tarihinde, gün boyunca sürecek olan Jet Luck’da, başvurular arasından azami 20 girişimci seçilecek.

ASANSÖRDE SUNUM YAPACAKLAR

Halkbank’tan konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamaya göre, girişimci adayları, projelerini Türkiye’nin önde gelen iş insanlarından oluşan jüri üyelerine, Halkbank’ın asansörlerinde yapacakları 50 saniye süren yolculuk boyunca anlatacak. Açıklamada, iş fikri ile jüriyi etkilemeyi başaran 5 girişimcinin ise ödüle bir adım daha yaklaşacağı ve projesini jüri üyelerine 5 dakikalık bir sunum ile daha detaylı anlatma fırsatı bulacağı belirtildi.

Jüri değerlendirmesi sonucunda, kazanan girişimciye nakdi ödül verileceği belirtilirken, finale kalan diğer katılımcıların ise sürpriz hediyeler kazanacağı açıklandı. Halkbank’tan yapılan yazılı açıklamada, Jet Luck’a katılmak isteyen ve fikirlerine güvenen girişimcilerin, 1 Kasım ile 24 Kasım 2023 tarihleri arasında bankanın internet sitesi kanalıyla başvuru formlarını doldurması gerektiği belirtildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön