Ekonomi

Halkbank'tan kaçırılmayacak fırsat! 15 Ocak 2023'e kadar devam edecek!

Kamu bankaları arasında yer alan Halkbank'tan müjde! Hemen buraya bakın, bu fırsatı kaçırmayın! Peki, kampanyanın diğer ayrıntıları neler? İşte detaylar...Halkbank, tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:"12 Aralık - 15 Ocak tarihleri arasında yurt içi tüm banka POS'larından havayolu, konaklama ve seyahat acentaları sektöründe yapılacak toplamda 5000 TL ve üzeri alışverişe 200 TL ParafPara verilecektir

Kamu bankaları arasında yer alan Halkbank, Paraf üzerinden yeni kampanyalarını duyurdu. Halkbank, tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"12 Aralık - 15 Ocak tarihleri arasında yurt içi tüm banka POS'larından havayolu, konaklama ve seyahat acentaları sektöründe yapılacak toplamda 5000 TL ve üzeri alışverişe 200 TL ParafPara verilecektir. "

Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna tıklanması ya da SEYAHAT yazıp 3404’e SMS gönderilmesi (KKTC için 3444’e) gerekmektedir.

Kampanya boyunca bir müşterinin asıl ve ek kartlarıyla birlikte kazanabileceği toplam ParafPara en fazla 200 TL'dir.

Peki, kampanyanın diğer ayrıntıları neler? İşte detaylar...

KAMPANYA AYRINTILARI!

TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş. kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

ABD`de ikinci el konut satışları 10'uncu ayda da düştü!
Xiaomi Redmi 10 ''Aldın aldın'' ile A101'de! 21 Aralık 2022 fiyat listesi...
Microsoft, 2023'te Netflix'i satın alacak!