Kent Haberleri

Halkbank'tan kadınlara güzel haber! Bu kişilere 100 TL ParafPara verilecek!

Halkbank; Paraf Kadın'a özel kampanya ile giyim, kozmetik ve kuaför harcamalarında 100 TL ParafPara dağıtılacak. İşte ayrıntılar...  Paraf Kadın, Türkiye Halk Bankası A

Paraf Kart sahipleri için özel bir kampanya başlıyor! 16-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında giyim, kozmetik ve kuaför sektörlerinde yapılacak harcamalar karşılığında 100 TL ParafPara kazanma fırsatı sunulacak. 

Paraf Kadın, Türkiye Halk Bankası A.Ş. tarafından düzenlenen özel bir kampanya ile dikkatleri üzerine çekiyor. Giyim, kozmetik ve kuaför sektörlerinde yapılan harcamalara büyük bir avantaj sunan bu kampanya, 16-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçerli olacak.

Kampanya kapsamında, yurt içinde yapılacak toplamda 1.500 TL ve üzeri harcamalara 100 TL ParafPara verilecektir. Bu özel fırsattan yararlanmak isteyen müşterilerin, harcama yapmadan önce Paraf Mobil uygulamasını kullanarak "HEMEN KATIL" butonuna tıklamaları veya "ÖDÜL" yazıp 3404'e (KKTC için 3444'e) SMS göndermeleri gerekmektedir.

Kampanya, müşterilerin tüm Paraf Kartlarıyla birlikte geçerlidir. Yani, bir kartla kampanyaya katılım sağlandığında müşterinin tüm kartları kampanyadan otomatik olarak faydalanır. Ancak bir müşteri, asıl ve ek kartlarıyla birlikte en fazla 100 TL ParafPara kazanabilir.

Önemli bir detay da, hedefe ulaşılan harcamalar hangi kartla yapılmışsa, ParafPara ödülünün o karta yansıtılacağıdır. Yani müşteriler, harcamalarını Paraf Kadın ile yaparak hem avantajlı bir kampanyadan yararlanırken, aynı zamanda kazandıkları ParafParaları da diledikleri gibi kullanabilecekler.

Kazanılan ParafParalar, işyerleri tarafından POS üzerinden yapılan gün sonu işlemi sonrasında banka sistemi tarafından bir sonraki gün müşterinin hesabına yüklenmektedir. Bu şekilde müşteriler, kazandıkları ParafParaları hızlı bir şekilde kullanma imkanı buluyorlar.

Ancak kampanyaya dahil olan harcamaların sadece Paraf Kadın ile yapılan harcamalar olduğunu belirtmekte fayda var. ParafPara kullanarak yapılan işlemler, iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Kazanılan ParafParaların son kullanım tarihi 15 Temmuz 2023 saat 21:59 olarak belirlenmiştir. Bu tarihten sonra kullanılmayan ParafParalar, 16 Temmuz 2023 tarihinde geri alınacaktır.

Öte yandan, ParafPara transfer işlemi ParafPara kullanımı olarak sayılmayacak ve transfer edilen ParafParalar geri alınacaktır.

TÜRKİYE HALK BANKASI A.Ş., kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tutmaktadır.

Paraf Kadın kullanıcıları, bu özel kampanya ile giyim, kozmetik ve kuaför harcamalarında 100 TL ParafPara fırsatını kaçırmamak için 16-31 Mayıs tarihleri arasında harcamalarını yapabilir ve avantajlı alışverişin keyfini sürebilirler.