Kent Haberleri

Halkbank'tan sıkıntıya son. Flaş açıklamayı yaptılar

Halkbank'tan nakit sıkıntısı yaşayan vatandaşlara yönelik çok önemli bir fırsat geldi. Halkbank’tan düşük faizli kredi desteği verilecek. Halbank'tan da düşük faizli kredi verilecek

Kamu bankalarından vatandaşlara yönelik kredi fırsatları gelmeye devam ediyor. Halbank'tan da düşük faizli kredi verilecek. 

Ülkemizde son zamanlarda yaşanan ekonomik olumsuzluklar, yüksek enflasyon, peş peşe gelen zamlar, yüksek döviz kurları gibi durumlar nedeniyle vatandaşlar maddi sıkıntılar yaşamakta. Buna göre, pek çok kişinin nakit ihtiyacı da günden güne artmakta. Bu tür ihtiyacı olan müşterileri için avantajlı bir kampanya başlatan Halkbank, pek çok bankaya göre oldukça uygun faiz oranları ile nakit ihtiyaçlarına cevap vermeyi hedefliyor.

Kamu bankası olan Halkbank, özellikle de özel bankalara göre oldukça düşü faiz oranları uygulamakta. Banka, 50 bin TL’ye kadar olan krediler için %1.79 oranında faiz uygulayacağını açıkladı. Buna göre 50 bin TL kredi çeken bir kişi, 36 ay vade fırsatından yararlanmak isterse, geri ödeme taksiti 2 bin 700 TL civarında oluyor. Öte yandan pek çok özel bankanın ise bu kriterlerde vereceği kredilerin aylık ödemeleri ise 3 bin 800 TL civarında olabiliyor. Genel olarak özel bankaların faiz oranları %4 oranlarında görülmekte.

 

Banka, farklı vade seçenekleri de sunuyor. Müşteriler, bütçelerine ve ihtiyaçlarına göre farklı miktarlarda kredi çekebilecekler. Ayrıca geri ödemelerde de kişiler kendilerine en uygun vade seçeneğini seçebilecekler. Böylece, vatandaşlar Halkbank üzerinden kullanacakları kredinin geri ödemesinde daha az zorlanacak gibi görünüyorlar.