Kent Haberleri

Halkbank'tan son dakika açıklaması! Çok acil hemen bakın, on binlerce kişiyi ilgilendiriyor!

Halkbank, diğer kamu bankaları gibi kredi kampanyalarını açıklamaya devam ediyor ve vatandaşlarla kredi paketi detaylarını paylaşıyor.Halkbank, müşterilerine sunduğu kredi imkanlarını dijitalleştirmeyi ve hızlandırmayı hedefleyen bir strateji izliyor

Özel bankaların kredi kampanyaları yarışına kamu bankaları da katılıyor ve Halkbank da bu trende uyum sağlıyor. Halkbank, müşterilerine sunduğu kredi imkanlarını dijitalleştirmeyi ve hızlandırmayı hedefleyen bir strateji izliyor. Bu sayede, vatandaşlar tek bir tıklama ile dosya gerektirmeden kredi başvurusu yaparak ihtiyaçlarına kavuşabiliyorlar. Halkbank'ın sunduğu kredilerden biri olan Halkbank Hızlı Kredi, 70.000 TL'ye kadar olan ihtiyaç kredilerinde banka şubesine gitmeden hızlıca değerlendirme yapıp krediyi müşterinin hesabına aktarıyor. Ancak, Halkbank'ın bu kredisini almak için belirli şartlar ve kriterler bulunuyor ve kredi herkese verilmiyor. Tüm detaylar aşağıda yer alıyor.
 

Halkbank, dijital dönüşüm sürecinde atılımlarına hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda anında 10.000 TL kampanyası ile adından söz ettiren kamu bankası, şimdi de SMS ve Mobil aracılığıyla hızlı bir şekilde 70.000 TL'ye kadar kredi vermeyi duyurdu. Halkbank'ın 70.000 TL hızlı kredi almak için gereken şartlar ise şu şekilde:

Halkbank'ın resmi web sitesinde yer alan bilgilere göre, bu kredi bireysel ihtiyaçlar için kullanılabilecek bir kredi türüdür. Banka şubesine gitmeden 70.000 TL'ye kadar başvuruda bulunabilirsiniz. Kredi başvurunuzu Bireysel İnternet Şubesi, Dialog, Mobil Bankacılık veya Web sitesi üzerinden yapabilir, onay aldıktan sonra Bireysel İnternet Şubesi, Mobil Şube veya Dialog aracılığıyla hemen kullanabilirsiniz.

Halkbank'ın hızlı kredisi için minimum başvuru tutarı 1.000 TL, maksimum ise 70.000 TL'dir. Bu kredi seçeneğiyle istediğiniz zaman ara ödeme yapabilir veya kredinizi tamamen kapatabilirsiniz.

Mevzuata uygun olarak, 70.000 TL'ye kadar olan kredilerde en fazla 24 ay taksit yapılabiliyor. Örneğin, 50.000 TL kredi çekmek isterseniz, bunu 36 ay vadeyle ödeyebilirsiniz.

 

ÖRNEK ÖDEME TABLOSU!

Hızlı Kredi Kredi Tutarı (TL) Kredi Vadesi (Ay) Aylık Faiz Oranı (%) Tahsis Ücreti (TL) Taksit Tutarı (TL) Yıllık Maliyet Oranı (%) 50.000  36  1,94  275  2.098,01 33,8678 70.000 24 385 3.881,54 34,0926

Halkbank'ın sunduğu anında hızlı krediye başvurmak isteyen müşteriler, aşağıdaki yollarla 70.000 TL'ye kadar hızlı kredi başvurusunda bulunabilirler:

  1. Bireysel İnternet Şubesi, Mobil Şube ve Dialog: Halkbank'ın dijital bankacılık hizmetleri sayesinde, banka şubesine gitmeden tüm bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için öncelikle üye olmanız gerekiyor.

  2. Halkbank.com.tr: Bankanın web sitesinden üyelik işlemi yapmadan da kredi başvurusu yapabilirsiniz.

  3. 7/24 Kredi Başvurusu: Haftanın her günü, günün 24 saati kredi başvurularınızı ve kullanımlarınızı yapabilirsiniz.

  4. Müşteri Hizmetleri: Daha fazla bilgi almak için Halkbank şubelerini ziyaret edebilir veya 0 850 222 0 400 numaralı telefondan Dialog müşteri temsilcileri ile görüşebilirsiniz.

Kredi başvuruları, bankanın kredi politikaları çerçevesinde aynı gün içinde değerlendirilir ve sonuçlar cep telefonunuza SMS ile gönderilir. Başvurunuzun durumunu, Halkbank Bireysel İnternet Şubesi ve Mobil Şube'den "Başvurular" altında yer alan "Başvurum ne aşamada?" adımından takip edebilirsiniz.