Kent Haberleri

Halkbank'tan son dakika sürprizi! Bu kadar ödeme yapacaklar

Halkbank tarafından müşterilerine yönelik çok önemli bir sürpriz yapıldı. Bankanın kampanyasını duyan müşteriler büyük sevinç yaşadı.  Bankalar müşterilerine özel kampanya sunmaya devam ederken Halkbank tarafından da kampanya duyurusu yapıldı

Halkbank kendi müşterilerine yönelik çok önemli bir sürpriz yaptı. Bankalar müşterilerine özel kampanya sunmaya devam ederken Halkbank tarafından da kampanya duyurusu yapıldı. Banka tarafından yapılan duyuruda 1250 TL hediye edileceği belirtilerek 1250 TL hediye kampanyasından yararlanmak isteyen müşteriler için detaylar da paylaşıldı.

Bankalar müşterilerine özel kampanya sunmaya devam ederken Halkbank tarafından da kampanya duyurusu yapıldı. Banka tarafından yapılan duyuruda 1250 TL hediye edileceği belirtilerek 1250 TL hediye kampanyasından yararlanmak isteyen müşteriler için detaylar da paylaşıldı. Bankalar müşterilerine özel kampanya sunmaya devam ederken Halkbank tarafından da kampanya duyurusu yapıldı. Banka tarafından yapılan duyuruda 1250 TL hediye edileceği belirtilerek 1250 TL hediye kampanyasından yararlanmak isteyen müşteriler için detaylar da paylaşıldı.

KAMPANYA DETAYI

Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyurunun devamında şu ifadelere yer verildi:

İndirim kampanyasına katılmak için ilk alışverişten önce Paraf Mobil’den “Hemen Katıl” butonuna tıklanmalı ya da bankada kayıtlı cep telefonundan, “TT” yazıp 3404’e SMS gönderilmelidir. 

Alışverişlerin, Paraf Mobil’de kampanyanın “Katıldıklarım” bölümünde izlenmesi sonrasında ya da gelecek onay SMS’i sonrasında yapılması gerekmektedir.

Kampanya müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan bir defa yararlanabilir ve ilk alışveriş tutarına göre 750 TL ya da 1.250 TL’den birini kazanabilir.

İndirim tutarı kredi kartına yansıtılacaktır.

Taksit seçenekleri otellere ve ürün/hizmet türlerine göre değişebilmekte olup, alışverişler touristica.com.tr’de seçilecek taksit sayısı ile gerçekleşecektir.

Kampanyaya ilişkin bilgi ve kazanılan ödül Paraf Mobil’de yer alacak olup, geriye dönük yararlandırma ya da değişiklik yapılmayacaktır.

Kampanya kapsamındaki alışverişlerin iptal/iade edilmesi durumunda verilmiş ödüller de iptal edilecektir.

İndirim kampanyası, başka bir indirim kampanyası ile birleştirilemeyecek olup, kampanyanın farklı bir indirim kampanyası ile çakışması durumunda indirim tutarı daha büyük olan ödül karta yansıtılacaktır.