Kent Haberleri

Halkbank'tan yeni kampanya! 31 Temmuz'a kadar hemen başvurun!

Türkiye Halk Bankası, müşterilerine özel bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında yurt içinde market ve restoran sektöründe peşin olarak yapılacak 500 TL ve üzeri ilk harcamadan sonraki her 500 TL ve üzeri harcamaya 30 TL, toplamda 180 TL ParafPara verilecek.3-31 Temmuz 2023 tarihleri arasında yurt içinde market ve restoran sektörlerinde geçerli olan bu kampanya ile müşteriler, yapacakları alışverişlerden özel avantajlar elde edebilecekler

Türkiye Halk Bankası, müşterilerine özel bir kampanya başlattı. 3-31 Temmuz 2023 tarihleri arasında yurt içinde market ve restoran sektörlerinde geçerli olan bu kampanya ile müşteriler, yapacakları alışverişlerden özel avantajlar elde edebilecekler.

Kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin, harcamadan önce Paraf Mobil uygulamasını kullanarak "HEMEN KATIL" butonuna tıklamaları ya da "MARKET" yazıp 3404'e (KKTC için 3444'e) SMS göndermeleri gerekmektedir. Kampanyaya katılan müşteriler, ilk harcamalarında 500 TL ve üzeri tutarı peşin olarak ödediklerinde 30 TL ParafPara kazanacaklar. Ardından her 500 TL ve üzeri harcama için ekstra 30 TL ParafPara kazanma fırsatı sunulmaktadır. Toplamda kazanılabilecek ParafPara tutarı ise 180 TL ile sınırlıdır.

Önemli bir nokta da, kampanyaya katılımın bir kartla gerçekleştirilmesi durumunda müşterinin tüm kartlarının kampanyaya dahil olacağıdır. Yani, bir müşteri asıl ve ek kartlarıyla birlikte kampanyadan en fazla 180 TL ParafPara kazanabilir.

Ayrıca, aynı gün içinde aynı iş yerinden yapılan harcamalardan sadece ilki kampanyaya dahildir. Hedefe ulaşılan harcama hangi kartla yapılmışsa, ParafPara ödülü de o karta yansıtılmaktadır.

Kazanılan ParafPara'lar, iş yerinin POS sistemi üzerinden yapılan gün sonu işlemiyle banka sistemi tarafından bir sonraki gün müşteri hesaplarına yüklenmektedir.

Kampanya kapsamında Paraf ve Parafly kartlarının kullanılması mümkünken, Parafree, Business kartlar, ticari kartlar ve Halkcard'larla yapılan işlemler, iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Kazanılan ParafParaların son kullanım tarihi 15 Eylül 2023 saat 21:59 olarak belirlenmiştir. Bu tarihten sonra kullanılmayan ParafParalar, 16 Eylül 2023 tarihinde geri alınacaktır.

Türkiye Halk Bankası, kampanya koşullarında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tutmaktadır.

Bu kampanya, müşterilere market ve restoran alışverişlerinde ek avantajlar sağlamayı amaçlamaktadır. Kampanya kapsamındaki detayları inceleyerek müşteriler, harcamalarından maksimum fayda sağlayabilirler.

Ziraat Bankası'ndan emeklilere müjde! Hemen buraya bakın, promosyona ek bir de bu var!
Renault Megane Sedan'a 170 bin TL zam! İşte 8 Temmuz 2023 fiyat listesi...
Hisseli tapuda habersiz satış iptal edilir mi? Hisseli tapu satışı nasıl iptal edilir?