Ekonomi

Halkbank'tan yüzde 0.99 faizle kredi! Hemen bakın, bu fırsat kaçmaz!

Kamu bankaları arasında öne çıkan Halkbank'tan güzel haber! Halkbank, resmi internet sitesi üzerinden 0.99 faizli kredisini tanıttı. Hemen bakın, bu fırsatı sakın kaçırmayın.99 faizli kredisini tanıttı

Kamu bankaları arasında öne çıkan Halkbank'tan güzel haber! Halkbank, resmi internet sitesi üzerinden 0.99 faizli kredisini tanıttı. Halkbank, bu kredisinin adını "Konutlarda Isı Yalıtım Kredisi" olarak belirtti. Peki, Konutlarda Isı Yalıtım Kredisi nedir? İşte ayrıntılar...

KONUTLARDA ISI YALITIM KREDİSİ NEDİR?

Enerji tüketimini azaltarak  daha verimli enerji kullanımı sağlamak ve sürdürülebilir çevre politikasını desteklemek amacıyla bina yalıtımına sahip olmayan veya yalıtımı yükseltmek isteyen müşterilerimiz için oluşturulmuş ihtiyaç kredisi ürünü.

TUTAR VE ÖDEME KOŞULLARI

Konutlarda Isı Yalıtımı Kredimizden; Yalıtım Sözleşmesini ibraz eden konut maliki gerçek kişi müşterilerimiz, daire başına 50 bin TL’ye kadar, 60 ay vade ve aylık yüzde 0,99 faiz oranı ile tahsis ücretli olarak yararnabilirsiniz.

Krediye konu olabilecek harcamalar;

- Yalıtımlı pencere doğrama sistemleri, kapı ve çatı sistemleri

- Dış cephe mantolama ve konutun zemin, duvar ve tavanın ısı, su, ses ve/veya yangın yalıtımı

ÖRNEK ÖDEME TABLOSU

Konutlarda Isı Yalıtımı Kredisi Kredi Tutarı (TL) Kredi Vadesi (Ay) Aylık Faiz Oranı (%) Tahsis Ücreti (TL) Taksit Tutarı (TL) Yıllık Maliyet Oranı (%)* 50.000 60 0,99 275 1.185,56 16,1900
*Yıllık maliyet oranları faiz, tahsis ücreti ve vergileri kapsamakta olup örnek vade ve tutar üzerinden hesaplanmıştır.
Tahsis ücretine %10 Banka Sigorta Muamele Vergisi(BSMV) dahildir.(*)
Hayat sigortası primi, müşterinin yaşı, cinsiyeti ve kredi tutarına bağlı olarak değişmekte olup, 50.000 TL 60 ay vadeli kredi kullanan 35 yaşında erkek müşteri için bir yıllık sigorta primi 364,29 TL’dir.
Halkbank, gerektiğinde kredi şartlarında değişiklik yapma ve krediyi durdurma hakkını saklı tutar.

NASIL YARARLANABİLİRSİNİZ?

- Apartman /Site yönetimi bulunan konutlarınız için, apartman/site yönetimi tarafından oy çokluğuyla karar alınması ve Yönetim karar defterini Bankamıza ibraz ederek kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.  

- Apartman/Site yönetiminin bulunmadığı Konut nitelikli bağımsız bölümün Maliki olmanız halinde kredi başvurusu yapılabilirsiniz.

- Apartman/site yönetimi veya kat maliki ile yalıtım hizmeti alınacak Uygulayıcı Firma ile arasında yalıtım anlaşması yapmış olmanız gerekmektedir. (Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği’nde yer alan Ek-9 belgesindeki formata uygun olarak)

- Yalıtım hizmetinin faturasının / proforma faturasını Şubemize ibraz etmeniz sonrasında

- Konutlarda Isı Yalıtımı Kredisini iki parça olarak kullanılabilirsiniz.

1) İlk etapta kat maliki olarak payınıza düşen yalıtım ücretinin yüzde 60’lık kısmı için,

2) Yalıtım işleminin tamamlanmasının ardından, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Enerji Kimlik Belgesi (EKB) düzenlemek üzere yetkilendirilmiş şirketlerden en az C sınıfı Enerji Kimlik Belgesi’ni Bankamıza ibraz etmeniz sonrasında ise yalıtım ücretinin geri kalan yüzde 40’lık kısmı için kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Akbank’tan dev kampanya! Katılan herkese 1.500 TL promosyon kazanma şansı!
İş Bankası'dan dev kampanya! 31 Ekim'e kadar başvuran herkes faydalanacak!
Ziraat Bankası'ndan müjde! Çeyrek altın hesabıyla fiziki altınlarınız değerlenecek!