29 / 04 / 2024

Hamdi Topçu, Sinpaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Hamdi Topçu, Sinpaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Hamdi Topçu'nun Sinpaş GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Başkanı olarak atanmasına karar verildi.



Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı(GYO) Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yapılanması hakkında açıklama yaptı.

Sinpaş GYO'nun denetimden sorumlu komite üyelerinin tamamının bağımsız yönetim kurulu üyeleri arasından seçilmek suretiyle 2 üyeden oluşmasına, Başkanlığa Hamdi Topçu ve Üyeliğe Bekir Uzun‘un atanmasına karar verildi.

Sinpaş GYO KAP açıklaması:
Şirketimiz Yönetim Kurulu komite yapılanmasına ilişkin olarak 14.06.2019 tarihi itibariyle aşağıdaki kararları almıştır.

1. Denetimden sorumlu komite üyelerinin tamamının bağımsız yönetim kurulu üyeleri arasından seçilmek suretiyle 2 üyeden oluşmasına, Başkanlığa Hamdi Topçu ve Üyeliğe Bekir Uzun ‘un atanmasına,

2. Aday Gösterme Komitesi ve Ücret Komitesi görevlerini de yerine getirmek kaydıyla Kurumsal Yönetim Komitesi'nin başkanının bağımsız yönetim kurulu üyeleri arasından seçilmek suretiyle 3 üyeden oluşmasına,     Başkanlığa Bekir Uzun ve Üyeliğe Hamdi Topçu ile Özgür Fırat Certel'in atanmasına,

3. Riskin Erken Saptanması Komitesi'nin başkanının bağımsız yönetim kurulu üyeleri arasından seçilmek suretiyle 2 üyeden oluşmasına, Başkanlığına Bekir Uzun ve Üyeliğe Hamdi Topçu'nun atanmasına, toplantıya katılan yönetim kurulu üyelerinin oybirliği ile karar verilmiştir.

Saygılarımızla,
Sinpaş GYO A.Ş.


Geri Dön