28 / 04 / 2024

Hamico Petrokimya Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Hamico Petrokimya Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Hamıd Tahery Pour tarafından kuruldu. 



Hamico Petrokimya Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Hamıd Tahery Pour tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Hamico Petrokimya Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her nevi petrol ve petrol ürünleri ile ilgili ithalat ihracatyapmak bunların yurtiçi ve yurt dısında satıcısı olan firmaların mümessilligini acenteligini ve komisyonculugunu yapmak. Bilumum kimyasal maddeler ve her türlü yardımcı kimyevi maddeler ve bunların üretiminde kullanılan mamul yarı mamul ham maddelerin imalatı, ithaltı ihracatı pazarlaması ve ticaretini yapmak. Her nevi sentetik ve suni plastik maddelerinin selülozuneler ve esterlerinin suni reçineler ile bunların malullatının ve plastik konusuna giren bilumum kimyevi maddelerinin üretimi ithaltı ihracatı yurt içinde pazarlaması ve ticaretini yapmakve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Geri Dön