29 / 04 / 2024

Hamit Tuna: Mersin'de en fazla tesise sahip belediyeyiz!

Hamit Tuna: Mersin'de en fazla tesise sahip belediyeyiz!

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna. 11 yıllık görev süreleri içerisinde Toroslar'a tam teşekküllü spor kompleksleri ile 11 adet semt basketbol ve 11 adet semt futbol sahası kazandırdıklarını söyledi.




Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna. 11 yıllık görev süreleri içerisinde Toroslar'a tam teşekküllü spor kompleksleri ile 11 adet semt basketbol ve 11 adet semt futbol sahası kazandırdıklarını söyledi. Tuna, Mersin'de en fazla tesise sahip belediye olduklarını vurguladı. 

Tuna, Koru kent Mahallesi  TOKİ  Konudan önünde bulunan 45 bin metrekarelik Bilge Kağan Parkı ve Spor tesisinin bir bölümüne inşa ettikleri nizami ölçülerdeki futbol sahasını inceledi. En kısa sürede hizmete sunulacak futbol sahasında tüm yapım çalışmalarının bittiğini ve son aşama olan çimlendirme çalışmalarını gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Tuna, "Ülkemizin geleceği olan çocuklarımıza ve gençlerimize modern ortamlarda spor yapabilecekleri mekânları sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz." dedi. 11 yıllık görev süreleri içerisinde Toroslar'a tam teşekküllü spor kompleksleri ile 11 adet semt basketbol ve 11 adet semt futbol sahası kazandırdıklarını da dile getiren Tuna, Mersin'de en fazla tesise sahip belediye olduklarını vurguladı. 

Korukent Mahallesindeki Bilge Kağan Parkını nizami ölçülerde yaptığımız futbol sahası ile taçlandırdıklarını vurgulayan Tuna şöyle devam etti: "Sahanın zemin çalışmaları bitti. Şuanda çimlendirme çalışmaları aşamasındayız. Mersin'de en fazla tesise sahip bir belediye olarak bu tesisimizi de en yakın sürede hizmete sunacağız. 

Bu tesislerin sayısını arttırmak belediye olarak bizleri mutlu etmektedir. Amatör spor kulüplerinin ve spor yapmak isteyen gençlerimizin Mersin'de saha anlamında artık bir sıkıntısı olmayacaktır. Amacımız, 7'den 70'e tüm halkımızın sağlıklı yaşam için spor yapmalarına vesile olmaktır." 


Ortadoğu


Geri Dön