28 / 04 / 2024

Han Investment Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Han Investment Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Hebip tarafından kuruldu.



Han Investment Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Hebip tarafından kuruldu.

Han Investment Gayrimenkul Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Şirket her türlü resmi ve özel İnşaatlar yapabilir, alım ve satımını yapabilir, kiralaya bilir kiraya vere bilir, bu işler ile ilgili ekspertiz hizmetleri verebilir. 2-Şirket otelcilik faaliyetleri kapsamında yurt içi ve yurt dışında konaklama hizmetleri vere bilir bu hizmetlerin satış ve pazarlanmasına aracılık edebilir. 3-Şirket Gayrimenkul alım, satım, kiralama, ekspertiz, aracılık ve danışmanlık hizmetleri verebilir. 4-Lüzumlu görülecek menkul ve gayrimenkul malları satın alabilir, satabilir, kiralayabilir, finansal kiralama yapabilir, yahut kiraya verebilir, yurt içinde ve yurt dısından, teminatlı yahut teminatsız, her türlü borç alabilir. Sirketin sahip oldugu her türlü menkul ve gayri menkulleri ile her türlü sabit tesis ve demirbasları üzerinde gerek namına gerekse üçüncü sahıs ve tüzel kisiler namına teminat, kefalet, isletme rehni ve ipotek tesis edebilir, fek edebilir. Alacaklarına karsılık, ipotek veya rehin alabilir, borçlarının teminatı olarak veya üçüncü sahıslar lehine, ipotek yahut rehin verebilir, bu ipoteklerin terkinini talep edebilir, her türlü kefalet ve teminat verebilir. 5-Faaliyetlerle ilgili kamu kurum ve kuruluslarının ihalelerine girmek. 6-Her türlü sektörle ilgili uygulama yazılımlarının gelistirilmesi pazarlanması kiraya verilmesi. 7-Şirket her türlü dekorasyon hizmetleri vere bilir. 8-Şirket hayvancılık sektöründe faaliyet göstermek için gerekli girişimleri yapa bilir, canlı hayvan alım satım ve pazarlamasını yapabilir. 9-Şirket her türlü elektronik malzemelerinin ve dayanıklı ev eşyalarının toptan ve perakende ticaretini yapa bilir. 10- Şirket her türlü turizm faaliyetlerine aracılık yapabilir, lüzum görüldüğünde direkt turizm faaliyetleri için gerekli izin ve belgeleri alarak turizm faaliyetlerini gerçekleştirebilir. 11-Şirket lüzumu halinde canlı çiftlik hayvanları yetiştiriciliği ve ticaretini yapabilir.


Geri Dön