29 / 04 / 2024

Hane Plus'un yüzde 33'ünü yurtdışında yaşayanlar aldı!

Hane Plus'un yüzde 33'ünü yurtdışında yaşayanlar aldı!

Kurtlar Vadisi Dizisi 'nde Polat Alemdar rolünü canlandıran Necati şžaşmaz 'ı reklam yüzü olarak kullanmasıyla dikkatleri üzerine çeken Ukra İnşaat 'ın Hane Plus Konutları 'na yurtdışından yaşayan vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor



Kurtlar Vadisi Dizisi 'nde Polat Alemdar rolünü canlandıran Necati şžaşmaz 'ı reklam yüzü olarak kullanmasıyla dikkatleri üzerine çeken Ukra İnşaat 'ın Hane Plus Konutları 'na yurtdışından yaşayan vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Kampanya başladıktan sonra Ukra İnşaat call center 'ına gelen telefonlarda ciddi artış yaşandığına belirten Ukra İnşaat CEO 'su Kürşat Tuncel, “Günde ortalama bine yakın telefon geliyor. Kampanyada dikkatimizi çeken nokta ise yurtdışından gelen talepteki yoğunluk oldu. Yurtdışı satışlarımız, toplam satışların yüzde 33'üne ulaşmış durumda ” diye konuştu.

Yurtdışındaki vatandaşların özellikle İstanbul 'un yeni gelişen bölgelerine ilgi duyduğuna dikkat çeken Tuncel, kampanyalarının ve fiyat çizgilerinin kendilerine gösterilen ilgide en önemli iki unsur olarak gösterdi.

şžubat ayında toplam 222 konutun satıldığını dile getiren Tuncel, mart ayının ilk haftasında satılan konut sayısını ise 84 olarak ifade etti. Konut fiyatları hakkında açıklama yapan Tuncel, 'Kampanyada konutların fiyatı 79 bin 400 TL ile 243 bin 700 TL arasında değişiyor. 5 bin TL peşinat yeterli. Projeyi Aralık 2011 tarihinde teslim edeceğiz ” diye konuştu.


Geri Dön