Genel

Hangi sigorta, kaça satılıyor

Birinci derece deprem bölgesindeki 150 bin TL değerindeki konut için; deprem sigortası üe birlikte, 20 bin TL değerinde eşya ve 2 bin TL değerinde elektronik cihaz için ödenecek prim yıllık 150 lirayı geçmiyor

75 bin TL değerinde son model bir aracın kasko sigortasını 1.700 ila 1.200 TL arasında yaptırmak mümkün

Geçen yıl satın alınan araç için kasko sigortasına bin 250 Ura Ödenirken, busene yenilemede prim tutarı 600 liraya kadar düşebiliyor.

Trafik sigortasında primleri artık sigorta şirketleri belirlediği için, kimi şehirlerde fiyatlar ita. yü öncesinde bile düşük hale geldi.

Birinci derece deprem bölgesindeki 150 bin TL değerindeki konut için; deprem sigortası üe birlikte, 20 bin TL değerinde eşya ve 2 bin TL değerinde elektronik cihaz için ödenecek prim yıllık 150 lirayı geçmiyor.

İstanbul'da 100 metrekare bir için zorunlu deprem sigortasına  ödenecek rakam yıllık 100 lira. Birsene sigorta yenilemesinde prim 80 liraya düşüyor.

Sağlık sigortasında yatarak tedavi giderlerini kapsayan ürünlerde yıllık prim 600 liraya kadar düştü. Üç kişilik bir ailenin her şey dahil senelik primi ise, 2 bin 500 lirayı ancak buluyor.

Tüm sigortalar ile birlikte sunulan yol yardımı, konut yardımı, çilingir yardımı, çekiç esteği gibi asistan hizmetlerini de şirketler ücretsiz veriyor.
Hürriyet