25 / 07 / 2024

HannaHome, Uluslararası Yapı Fuarında!

HannaHome, Uluslararası Yapı Fuarında!

Dekorasyon konusunda yaşam alanlarındaki tüm beklentileri karşılamak amacı ile kurulan ve her geçen gün hızla büyüyen HannaHome, yeni koleksiyonları ve temsilciliğini üstlendiği yeni markaları ile 34. Uluslararası Yapı Fuarındaydı


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


Uluslararası Yapı  Fuarı İstanbul, 27 Nisan - 01 Mayıs 2011 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde sektöre yön veren firmalara ev sahipliği yaptı. Dekorasyon konusunda yaşam alanlarındaki tüm beklentileri karşılamak amacı ile kurulan ve kurulduğu günden bu yana hızla büyüyen HannaHome, fuar kapsamında yeni ürünlerini, duvar ve zemin kaplamalarında temsilciliğini üstlendiği yeni markalarını sektör profesyonellerine tanıttı.

Lider dünya markaları HannaHome çatısı altında

Duvar kağıdında trendleri belirleyen Rasch markasının Türkiyedeki tek temsilcisi olarak sektöre 2009 yılında hızlı bir giriş yapan HannaHome, Yapı Fuarında Rasch ve Rasch Textilin yeni koleksiyonlarını sergiledi. Hanna Homeun fuar kapsamında sektöre tanıttığı diğer markalar ise, temsilciliğini üstlendiği Design ID, Schulte Räume ve Condor Carpets oldu.

Duvar kaplamasında özellikle zengin desenleri ile oldukça geniş bir yelpaze sunan Design IDyi; kalitesi ile Avrupada özellikle mimarlar tarafından en çok tercih edilen ve kuruluşu 1930lu yıllara uzanan Alman parke markası Schulteyi; duvardan duvara halı ürünlerinde farklı tüketici gruplarına çok yönlü seçenekler sunan Condor Carpetsi bünyesine katan Hanna Home, tüketicileri farklı marka ve ürünlerle buluşturarak dekorasyon sektörüne yeni bir soluk kazandırdı.

Yapı Fuarının, Hanna Home bünyesine yeni katılan marka ve koleksiyonlarının tanıtılması açısından oldukça önemli olduğunu vurgulayan Hanna Home Türkiye Genel Müdürü Oğuzhan Özden, fuarda sergilenen ürünlerin çeşitlilik ve kalite açısından ilgi ile karşılandığını belirterek, Hanna Homeun gelecek yıllardaki potansiyeline işaret etti. Özden Dekorasyonda ilk adres olma hedefi ile başlayan yolculuğumuz, Hanna Home çatısı altına kazandırdığımız yeni markalarımız ile sürüyor. Tüketicilerimizi kaliteli, desen ve malzeme yönünden yenilikçi olduğu kadar çok yönlü markalar ile buluşturmaya devam edeceğiz. dedi.

HannaHome Hakkında

Modern bir marka yönetimi firması olan Hanna Brand Management çatısı altında, kurulduğu 2009 yılından bu yana Dekorasyonda ilk adres olma hedefi ile yola çıkan HannaHome, ev ve yaşam konseptine yepyeni bir soluk getirmek amacı ile dekorasyon anlayışında fark yaratan seçkin markaları tüketiciyle buluşturmaktadır. 2010 yılında Dünyada duvar kağıdında trendleri belirleyen marka olan Raschın Türkiyedeki tek temsilcisi olarak sektöre hızlı bir giriş yapan HannaHome, bugün distribütörlüğünü üstlendiği Rasch The Wallpaper, Rasch Textil, Design ID, Schulte Räume ve Condor Carpets markaları ile yaşam alanlarına her boyutta yenilik ve estetik taşımakta ve dekorasyonun modasına öncülük etmektedir.

Web sitesi: www.hannahome.com.tr

 


Geri Dön