İş Fırsatları

Harıl harıl iş arayanlara dikkat! 12 bin TL maaşla personeller aranıyor! Başvurular İŞKUR'dan!

Türkiye İş Kurumu, iş arayan kişilerin ilk tercih yeridir. Yayınlanan pek çok iş ilanı ile İŞKUR, iş arayan pek vatandaşın yardımına koşuyor. İşte yeni iş ilanlarına dair detaylar!Türkiye İş Kurumu, vardiyalı çalışabilecek, hasta ve yaşlı bakım elemanlarının ihtiyaç duyulduğunu belirtiyor

İŞKUR, iş arayan vatandaşların uğradığı ilk adres. Türkiye İş Kurumu, vardiyalı çalışabilecek, hasta ve yaşlı bakım elemanlarının ihtiyaç duyulduğunu belirtiyor. İşte haberin ayrıntıları…

Türkiye İş Kurumu, yaşlı bakım elemanlarının arandığını duyurdu. Maaş, durumu da değişkenlik gösterebileceği belirtildi. En düşük 12 bin TL tahmini maaş sunulacağı ortaya atıldı.

Hasta bakım elemanı ilanları arayan kişiler için, çok sayıda hasta ve yaşlı bakım personelinin işe alınacağı bilgisi verildi. İŞKUR platformu vasıtasıyla 18 ile 55 yaş arası adaylar başvuruda bulunabilir. Başvuruda istenilen kriterleri ve başvuru süresi, ilana bağlı olarak değişiklik göstermektedir.

İşte hasta bakım elemanı ilanları hakkında ayrıntılar ve genel başvuru kriterleri şu şekildedir;

ALIMLAR YAYGIN HALE GETİRİLECEK!

İŞKUR'un açık iş ilanları yolu ile yayınlanan duyurularda, en az 297 kişiye iş sağlanacağı açıklandı. Farklı bölgelerde gerçekleşecek olan personel alımı için adayların hem genel hem de özel başvuru şartlarını karşılaması gerekiyor.

GENEL BAŞVURU KRİTERLERİ NEDİR?

Hasta ve yaşlı bakım elemanları için genel aranan kriterler şu şekilde belirtilmiştir;

KPSS ŞARTI GEÇERLİ DEĞİL!

Alımların özel sektörde gerçekleşeceği açıklanmıştır. Bu yüzden de KPSS kriteri geçerli değildir ve mülakat gerçekleştirilmeyecektir. Ülke genelinde pek çok hastane ve özel sağlık kurumuna yapılacak olan personel alım ilanlarını görmek için İŞKUR’un istihdam sayfasını ziyaret edebilirsiniz.