27 / 04 / 2024

Harmony Towers’dan kaçırılmayacak bahar fırsatı!

Harmony Towers’dan kaçırılmayacak bahar fırsatı!

Firma: Eroğlu Gayrimenkul

Bursa’da yükselen Harmony Towers, yatırımcılarını sunduğu bahar kampanyası ile peşinatsız 2 bin 400 TL taksit ve hemen teslim avantajı ile ev sahibi yapıyor..



Eroğlu Gayrimenkul tarafından Bursa’da hayata geçirilen Harmony Towers'ta hazırlanan bahar kampanyası ile yatırımcılarına peşinatsız 2 bin 400 TL taksit ve hemen teslim avantajı sunuluyor. 

6 katlı Teras Evleri, 23 ve 28 katlı kulelerinden izlenebilen Uludağ manzarası ile huzurlu ve pozitif bir yaşam sunan Harmony Towers, Bursa’nın Nilüfer ilçesinde yükseliyor.

Harmony Towers, 2 bin 400 TL taksit ve 0 peşinat seçeneği ile baharı karşılıyor. 1+1’den 4+1’e kadar daire seçeneği sunulan, doğayla baş başa güvenli ve eğlenceli bir hayat sunan Harmony Towers'ın her dairesinde bulunan terasları, kulelerden Uludağ manzarası izlenebiliyor.

Yaklaşık 5 bin 500 metrekare büyüklüğündeki özel peyzaj alanı ile baharın tüm güzelliklerini yaşamak isteyenlere kapılarını açıyor.

Harmony Towers’da, sosyal tesislerinden site sakinleri ücretsiz faydalanabiliyor. Bu alanda bir adet açık yüzme havuzu ile çocuk havuzu, fitness salonu, çok amaçlı spor sahası, çocuk kulübü ve çocuk oyun alanları yer alıyor.

Harmony Towers’dan kaçırılmayacak bahar fırsatı!

Çevreye duyarlılığıyla da ön plana çıkan Harmony Towers’da, enerji tüketimini en aza indirmeye yönelik malzeme ve sistem çözümlerine gidilerek bölgeye uygun, su tüketimi fazla olmayan bitki ve yer örtücüler tercih ediliyor; otomatik sulama ve damlama sistemleri bulunuyor.

Bursa’daki tek özel çarşıya sahip AVC’si (Alışveriş Caddesi) ile Harmony Towers, sosyal hayatın ve alışverişin tekrar konumlanacağı bir merkez niteliği taşıyor. Burada yer alan 250 mağaza, sakinlerinin tüm günlük ihtiyaçlarını karşılıyor.

Harmony Towers’dan kaçırılmayacak bahar fırsatı!

http://www.harmonytowers.com/

 


Geri Dön