Genel

Harry Allen koltukları ile evinizde fark yaratın!

İster halka açık bir alan ister bir evin odası isterse bir ofisin içi. Farklı ihtiyaçlara özel olarak tasarlanan koltuklar renkleri ve uçuk görünümleriyle ortama şıklık katıyor

Harry Allen tarafından dizayn edilen boru hattı şeklindeki büyük koltuk halka açık alanlardaki oturma sorununa modern bir çözüm sunuyor. Boru hatları konforlu bir oturma alanı sağlarken, boruların sonuna konan masalar da konforu iki katına çıkarıyor. Alana göre şekil verilebilen koltukların kaplaması poliüretan süngerden ve masaların yüzeyi ise ahşaptan.

Işıklı koltuk ve sehpa
Dış mekân dizaynının güzel bir örneği olan bu masa ve sehpa Eric Raffy tarafından tasarlandı. İster sıcak yaz gecelerinde bahçede dinlenmek için ister parti yaparken ışıklandırma sorununu ortadan kaldırmak için kullanabilinen bu eşyalar teraslarına ya da otuma odalarında değişik tasarımları katmak isteyenler için ideal bir dizayn.

Hem ucuz hem portatif
Alman tasarımcı Tim Winkle tarafından dizayn edilen ofis mobilyaları hem kullanışlı hem de düşük bütçeli ofis tasarlamaya çalışanlar için ideal. İlk bakışta oyuncak gibi gözüken bu tasarımın parçaları sanki bir yap boz gibi iç içe geçebiliyor. Ürünün hammaddesi süngerden diğer ekipmanları ise plastikten.

Piramit ve Isola 8 koltuk
Karim Rashid tarafından tasarlanan bu koltuklar cafeler otel lobileri ve kütüphaneler için ideal. Çok uluslu bir kökene sahip olan Karim Rashid, piramit koltukta Mısır Piramitlerine, Isola 8'de ise İtalyanca 'ada' manasına gelen Isola'ya gönderme yapmış. Çevreye zarar vermeyen malzemeden yapılan bu koltuklar rahat ve şık kullanım alanları yaratıyor.

Modern sallanan sandalye
CNC Sallanan Sandalye Hongtao tarafından tasarlandı. Bildiğimiz sallanan sandalyelerden çok farklı olan bu tasarının yapımında ise tamamen geri dönüşümlü maddeler kullanıldı

Sandalye ve sehpa birarada
Wing Fung Ng tarafından tasarlanan bu sandalye büyük metropolitan şehirlerin küçük evlerinde daha fazla alan oluşturmak için yaratıldı. Gerektiğinde sandalye gerektiğinde sehpa olarak kullanılabilen bu modern tasarım kalabalık ortamlarda kolaylık sağlıyor.
Sabah Emlak