Perakende

Harry Potter ürünleri BİM’de! 9 Eylül 2022 BİM kataloğunu kaçırmayın! İşte 9 Eylül 2022 BİM kataloğu!

BİM 9 Eylül 2022 kataloğu yayınlandı. Bu katalog da yok yok. İşte 9 Eylül 2022 Harry Potter ürünleri!Okulların açılması ile birbirinden farklı ve renkli okul malzemeleri satılmaya başlandı

BİM 9 Eylül Cuma kataloğunda ev, mutfak gereçlerinden, tamir aletlerine ve hatta çocukların severek izlediği bir film karakteri olan Harry Potter ürünlerine yer veriyor.

Okulların açılması ile birbirinden farklı ve renkli okul malzemeleri satılmaya başlandı. Çocukların sevgilisi ünlü Harry Potter karakterinin de kırtasiye ürünleri 9 Eylül 2022 BİM kataloğunda satışa çıkmaya hazırlanıyor.

İşte BİM 9 Eylül 2022 kataloğunda olan Harry Potter ürünleri…

BİM 9 EYLÜL 2022 KATALOĞUNDA NELER VAR?

BİM okulların açılması ile kırtasiye ürünlerinin çeşitlerine farklı bir hava kattı. BİM bu hafta çocukların severek izlediği Harry Potter filminin başrol karakterinin bulunduğu ürünleri satışa çıkarıyor. Okulda pek çok çocuğun severek kullanacağı ürünler 9 Eylül Cuma günü tüm BİM marketlerinin raflarında olacak. Harry Potter ürünleri dışında çocukların ilgisini çekebilecek farklı türde ve ebatta oyuncak çeşitleri de BİM’in bu haftaki 9 Eylül 2022 aktüel ürün kataloğunda yer almaktadır.

İşte 9 Eylül 2022 BİM kataloğunda yer alan birbirinden farklı Harry Potter ürünleri ile yer alan diğer ürünlere dair detaylar;

 

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: http://www.bim.com.tr/

Ocak 2023 memur ve emekli zammı! Ocakta memur ve emekli zammı ne kadar olacak?

2022 TOKİ 100 bin konut inşaatları ne zaman başlayacak?

TOKİ sosyal konut şartları belli oldu mu? 2022 TOKİ sosyal konut başvuru detayları!