Yeni Projeler

Has Evler 2. Etap yıl içinde satışta! Yeni proje!  

Günkon İnşaat imzasıyla İzmir Çiğli'de yükselen Has Evler projesinin ilk etabında satışlar devam ediyor. Has Evler 2. Etap için satışlar da bu yıl içinde başlayacak. İşte Has Evler projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar... Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor

Günkon İnşaat imzasıyla İzmir Çiğli'de yükselen Has Evler projesi 2 etap halinde ve 4 blok olarak yükseliyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. 

 

Has Evler projesinde konut teslimlerinin 31 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Peki Has Evler projesinde kaç konut var? Has Evler projesinde yer alan konutların büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte Has Evler projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

2 etap şeklinde hayata geçirilen Has Evler projesinin ilk etabında satış süreci devam ediyor. Projenin her etabında 2 blok yer alıyor. Has Evler 2. Etap'ın ise bu yıl içinde satışa sunulması planlanıyor. 

Toplam 63 bağımsız bölümün yer aldığı projede, konut büyüklükleri 158 ila 182 metrekare arasında değişiyor. Has Evler projesinde 56 adet 3 oda 1 salon, 7 adet 2 oda 1 salon konut yer alıyor. Her katta 2 adet daireye yer verilen projede, konut planları tek tip olarak tasarlandı. Projedeki 2+1'ler iki cepheli, 3+1'ler ise 3 cepheli. Tüm dairelerde kapalı mutfak yer alıyor.

 

Has Evler'de Eelektrikli araç şarj istasyonu , açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, basketbol sahası, kapalı spor salonu, Açık ve Kapalı otopark, yeşil alanlar ve özel peyzaj uygulaması, Kafeterya alanı yer alıyor. 

Has Evler projesi, Çanakkale yolu ve Çevre yolu bağlantısına çok yakın lokasyonda yükseliyor. Proje, İzmir İzban Egekent durağına 10 dakika, Çiğli Tramvay hattına 15 dakika mesafede yükseliyor. Sağlık ve eğitim merkezlerine, Çiğli Organize Sanayi merkezine, Çiğli Hava Üssü ile Katip Çelebi Üniversitesi'ne yakın konumuyla dikkat çeken projede, panoramik deniz manzarası bulunuyor. 

Has Evler fiyat listesi 

Has Evler projesinde yer alan konutların fiyatları şu şekilde:

2 oda 1 salon: 2 milyon 500 bin Türk Lirası

3 oda 1 salon (175 metrekare): 2 milyon 600 bin TL ile 2 milyon 700 bin TL

3 oda 1 salon (182 metrekare): 2 milyon 800 bin TL ile 3 milyon 350 bin TL 

Web: https://www.gunkon.com/proje/has-evler-sitesi

Tel : (0850) 840 56 66

Nexonya İnşaat Element Projesi’yle Ümraniye'ye 92 yeni konut geliyor!

Paşa Mahal Beykoz geliyor! Yeni proje! 

No 27 Residence ve Stüdyo House geliyor! Özyurtlar Holding'ten İstanbul'a 2 yeni proje!