27 / 04 / 2024

Has İnşaat Oto World Asya satılık!

Has İnşaat Oto World Asya satılık!

Firma: Has Şirketler Grubu

Proje: Oto World Asya

Has İnşaat Oto World Asya satılık dükkan fiyatları 790 bin TL'den başlarken, satılık dükkan büyüklükleri ise 200 metrekareden başlıyor. Projede teslimler bu yıl içerisinde gerçekleşecek.



Has İnşaat  Oto World Asya  satılık dükkan sayısı 365 olarak belirlendi. Anadolu Yakası'nın ilk Oto AVM'si olma özelliğine sahip olan proje Pendik - Kurtköy'de yükseliyor. 


Oto World Asya projesi bu yıl teslim edilecek. 170 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen projede kiralamalar başladı.


Has İnşaat Oto World Asya satılık dükkan büyüklükleri en düşük 200 metrekare, en yüksek ise 600 metrekare olarak dizayn edildi. Projede banka kredisi kullanılabiliyor. 


Oto World Asya Pendik projesinde kiralık dükkanların fiyatları 4 bin TL ile 5 bin TL arasında farklılık gösteriyor. Proje 22 bin 275 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


Has İnşaat Oto World Asya satılık dükkan fiyatları 790 bin TL'den başlıyor ve 1 milyon TL'ye kadar ulaşıyor. Proje E-5 otoyoluna  6 kilometre, Pendik Sahil Yolu'na 7 kilometre, TEM otoyoluna 3 kilometre uzaklıkta konumlandrılıyor. 


Oto World Asya iletişim 

Telefon : 216 392 22 22 

Web adresi: http://www.otoworld.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön