01 / 05 / 2024

Hasan Çaboğlu: TOKİ kararlı olmasa, bırakır giderdik!

Hasan Çaboğlu: TOKİ kararlı olmasa, bırakır giderdik!

Karşıyaka Yalı Stadı Koordinatörü Hasan Çaboğlu, KSK'nin çalışmalara ilgi göstermemesinden yakındı ve "TOKİ kararlı olmasa, bırakır giderdik" dedi.



Karşıyaka Yalı Stadı'nı inşa eden Ali Acar İnşaat'ın proje koordinatörü Hasan Çaboğlu, yeşil-kırmızılı camiaya hem müjde verdi hem sitem etti. İnşaatın sürdüğünü ve herhangi bir engelle karşılaşılmaması halinde 12 ay sonra stadın kulübe teslim edilebileceğini belirten Çaboğlu,  İzmir  Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı davada mahkemenin ihale iptal kararı vermesine rağmen Danıştay'a yapılan itiraz sürecince çalışmaları devam ettirdiklerini vurguladı. Altyapı çalışmalarını tamamladıklarını, üst yapıya başlamak için tüm hazırlıkların bittiğini ifade eden Çaboğlu, "Biz üzerimize düşeni yapıyoruz ama, kulüp ve Karşıyakalılar da statlarına sahip çıkmalı" diye konuştu. 


12 ayda bitecek 

Malzeme stokları tükenene kadar çalışmaya devam edeceklerini, daha sonra Danıştay'ın vereceği kararı bekleyeceklerini söyleyen Çaboğlu, "Biz elimizden geldiği kadar idari süreci de takip ediyoruz. TOKİ'nin iyi niyeti olmasa, mahkeme kararı üzerine her şeyi toplayıp buradan çıkmamız gerekirdi. TOKİ, bu işi bitirmekte kararlı. Oysa kulüpten kimseyi muhatap bulamıyoruz, burada ne yapıyoruz, ne yapmıyoruz soran gelen giden yok. Danıştay kararı 1-2 aya kadar açıklanırsa işe bıraktığımız yerden devam ederiz. Bir daha karşımıza engel çıkmazsa 12 ay içerisinde bitirir Karşıyakalılara tesislerini kazandırmış oluruz" dedi.



Sabah Egeli




Bu haber Yeni Asır Gazetesi'nde şöyle yer aldı:



Karşıyaka Yalı Stadı Koordinatörü Hasan Çaboğlu, KSK’nin çalışmalara ilgi göstermemesinden yakındı ve “TOKİ kararlı olmasa, bırakır giderdik” dedi

Karşıyaka Yalı Stadı'nı inşa eden Ali Acar İnşaat'ın proje koordinatörü Hasan Çaboğlu, yeşil-kırmızılı camiaya hem müjde verdi, hem sitem etti. Çaboğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı davada mahkemenin ihale iptal kararı vermesine rağmen Danıştay'a yapılan itiraz sürecince çalışmaları devam ettirdiklerini vurguladı. Stokları tükenene kadar çalışmaya devam edeceklerini, daha sonra Danıştay'ın kararını bekleyeceklerini söyleyen Çaboğlu, "Biz elimizden geldiği kadar idari süreci de takip ediyoruz. TOKİ'nin iyi niyeti olmasa, mahkeme kararı üzerine her şeyi toplayıp buradan çıkmamız gerekirdi. Kulüpten kimseyi muhatap bulamıyoruz. Gelen giden yok. Danıştay kararı 1-2 aya kadar açıklanırsa işe bıraktığımız yerden devam ederiz. 12 ay içerisinde yapıyı bitiririz" dedi. 


Geri Dön