27 / 04 / 2024

Hasan Gümüş kimdir? Hasan Gümüş nerelerde görev almıştır?

Hasan Gümüş kimdir? Hasan Gümüş nerelerde görev almıştır?

Hasan Gümüş kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Hasan Gümüş ile ilgili merak edilen tüm detaylar...



Yayla Agro Gıda Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Hasan Gümüş kimdir? Hakkında bilinmeyenler, eğitimi ve kariyeri nedir? Hasan Gümüş 1973 yılında Kayseri Yahyalı’da doğmuştur.

İlk, orta eğitimini Mersin’de ve Lise Eğitimini de Kayseri’de bitirmiştir. Yayla Agro Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gümüş, 1996 yılında Hacettepe Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olduktan sonra yüksek lisansını Namık Kemal Üniversitesi’nde Tarım Ekonomisi üzerine bitirmiştir. Öte yandan Hasan Gümüş, 1996 senesinden bu yana Yayla Agro Gıda’nın Yönetim Kurulu Başkanlığını da yürütmektedir.

Ayrıca, Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gümüş OAİB (Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri), UHK (Ulusal Hububat Konseyi), PAKDER (Tarım Ürünleri Hububat Bakliyat İşleme ve Paketleme Sanayicileri Derneği), PDD (Pirinç Değirmencileri Derneği), DEİK Sudan, DEİK Senegal, DEİK Endonezya ve DEİK Mozambik’de yönetim kurulunda bulunmuş ve Gümüş, DEİK Malezya’da Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de başarı ile yapmıştır.

Hasan Gümüş, iyi derece ingilizce bilen GÜMÜŞ evli ve 3 çocuk babasıdır.

YAYLA GIDA NE ÜRETİYOR?

Pirinç, bakliyat ve işlenmiş gıda sektöründe faaliyet gösteren ve sektörde 26 yıllık deneyime sahip olan Yayla Agro Gıda; uluslararası vizyonu, geniş ürün yelpazesi ve son teknolojiye sahip yüksek üretim kapasitesi ile sektörünün öncü şirketlerinden biri konumunda yer alıyor.

Hasan Gümüş kimdir? Hasan Gümüş nerelerde görev almıştır?

YAYLA GIDA HANGİ PAZARDA YER ALIYOR?

Yayla Agro Gıda'nın hisseleri “YYLGD” kodu ile Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlamıştır. Öte yandan , Garanti BBVA Yatırım ve Yapı Kredi Yatırım eş liderliğinde halka açılan Yayla Agro Gıda'nın halka arzı yüzde 15,02 oranındaki payların satışı ile yapılmıştır.

YAYLA BAKLİYAT NEREDE ÜRETİLİYOR?

Ankara ve Mersin fabrikalarında üretim yapan; Türkiye pazarında ürünlerini 81 ilde, 9 EDT ve 56 paketli ürün bayisi yanında 60 binden fazla satış noktasında müşterilerin beğenisine sunan şirket, yurtdışı pazarlarda da ağırlıklı olarak Legurme markasıyla aktif bir şekilde faaliyetlerini sürdürüyor. Her yıl istikrarlı bir şekilde büyüyerek Türk damak tadını dünyaya tanıtmayı görev ediniyor. Değişen tüketim alışkanlıkları ve müşteri taleplerine uygun, kaliteli, güvenilir ve inovatif ürünlerle, “Daha iyi bir gelecek inşa etmek” mottosuyla büyüyor.

Şahin Uğur kimdir? Şahin Uğur nerelerde görev almıştır?

İsmail Ergun kimdir? İsmail Ergun ne iş yapar? İsmail Ergun eğitim ve kariyeri nedir?

Alper Gökgöz kimdir? Alper Gökgöz ne iş yapar? Alper Gökgöz'ün eğitim ve kariyeri nedir?

 


Geri Dön